social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επίσημο του Μπαλατσούρα στον Αθηναϊκό Ι Οι πρώτες του δηλώσεις

Επίσημο του Μπαλατσούρα στον Αθηναϊκό Ι Οι πρώτες του δηλώσεις

Επίσημη μορφή πήρε η μετακίνηση του Απόστολου Μπαλατσούρα στον Αθηναϊκό καθώς ο ικανότατος μέσος υπέγραψε στην ιστορική ομάδα και πλέον ανήκει επισήμως στο δυναμικό των λόρδων.

Πριν από λίγη ώρα μάλιστα βγήκε από τα γραφεία της ομάδας όπου υπέγραψε το συμφωνητικό συνεργασίας και αυτό σημαίνει ότι από τη νέα σεζόν θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κωνσταντοπούλου. Αμφότεροι είχαν συνεργαστεί στους Αγίους Αναργύρους την περίοδο που η Ένωση ανήκε στη Γ Εθνική με τον «καπελάκια» να πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του Μπαλατσούρα. Μάλιστα ο ικανότατος μεσος δεν αρνήθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του να παραχωρήσει τις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος του Αθηναϊκου.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

"Συμφώνησα με τον Αθηναϊκό γιατί με έπεισε η διοίκηση με αυτά που μου είπε. Δεύτερον γνωρίζω καλά τον προπονητή και θεωρώ ότι θα έχω μία πολύ καλή συνεργασία μαζί του".

Για το στόχο της ομάδας υπογράμμισε: "Στόχος είναι μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και ότι καλύτερο ας έρθει είναι καλοδεχούμενο. Θεωρώ ότι το νέο πρωτάθλημα θα έχει υψηλές απαιτήσεις ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζουμε όλοι ότι έχουμε μία μακροχρόνια αποχή οι ποδοσφαιριστές και θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να βρούμε τα πατήματα μας και να μπούμε πάλι σε συνθήκες αγώνα. Επίσης να έχουμε όλοι την υγεία μας και να γίνει ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα αλλά πρώτα από όλα πρέπει να έχουμε υγεία και να ξεφύγουμε από αυτή την κατασταση με τον covid".

****Στη φωτογραφία ο διοικητικός παράγοντας της ομάδας κ. Σκούμας, με τον Απόστολο Μπαλατσούρα (στη μέση) και τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο (δεξιά).


Σχετικά άρθρα

Χαραυγιακός: Ευχές για γρήγορη επάνοδο στον Σπύρο Τσούκη

Βερούτης: Εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές

Ώρα για ξεκούραση για Απόλλων Αθηνών - Δάφνη

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35