social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κηπούπολη: Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος-Βάρος στις υποδομές

Κηπούπολη: Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος-Βάρος στις υποδομές

Μεσω δελτίο τύπου η Κηπούπολη έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή, Μανώλη Παπαδόπουλο που αναλαμβάνει και την Κ18 της ομάδας, με στόχο την προώθηση όσο το δυνατόν περισσότερων παικτών στην α' ομάδα.

Παράλληλα, ο σύλλογος έκανε γνωστό ότι στόχος αποτελεί η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, διαβεβαιώνοντας ότι τις προσεχείς ημέρες θα γίνουν γνωστά τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το τεχνικό επιτελείο.

Το δελτίο τύπου

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Κηπούπολης ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Μανώλη Παπαδόπουλο, ως τεχνικό του Αντρικού Τμήματος, αλλά και της Κ-18 του Συλλόγου.

Με τη κίνηση αυτή επιθυμούμε να δώσουμε το μήνυμα και να αποδείξουμε έμπρακτα το μεγάλο ενδιαφέρον μας για “σωστή δουλειά” & “άμεση προώθηση", των ποδοσφαιριστών της ακαδημία μας, κάτι που άλλωστε από την παρελθούσα αγωνιστική περίοδο τολμήσαμε – στηρίξαμε. Λόγω της πετυχημένης αυτής “συνταγής”, συνεχίζουμε στην ίδια βάση, με την ίδια δύναμη, το ίδιο όραμα και την ίδια στήριξη.

• Επίσης γνωρίζεται ότι, αναβάθμιση επετεύχθη στις εγκαταστάσεις του Σωματείου μας, με τη προσθήκη νέων γραφείων για την αποκλειστική τους χρήση από την Ακαδημία, καθώς και τη δημιουργία γυμναστηρίου, το οποίο θα τεθεί σε λειτουργία τον προσεχή Αύγουστο.

Ο Σύντομα θα σας γνωστοποιηθούν, οι συνεργάτες του Μανώλη Παπαδόπουλου, καθώς και η προσθήκη τουλάχιστον τριών ακόμα ποδοσφαιριστών “υψηλού επιπέδου, που θα πλαισιώσουν τους “Μικρούς & Μεγάλους” του Αντρικού Τμήματος, ώστε άμεσα να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

· Διαβεβαιώνουμε τους φιλάθλους μας ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο εργαζόμενο αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες, με συνέπεια και υπευθυνότητα φροντίζει για την αναβάθμιση του Σωματείου και να θεωρείτε δεδομένο πως οι άνθρωποι που θα μας πλαισιώσουν (Τεχνικοί, Ποδοσφαιριστές, Ιατροί, Βοηθοί, Γυμναστές κ.τλ.), θα προέρχονται από το υψηλότερο επίπεδο που μπορεί να υπάρξει στην κατηγορία που αγωνιζόμαστε.

Για το Δ.Σ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35