social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τα συγχαρητήρια των ομάδων στον Παναγιώτη Δημητρίου και στη νέα διοίκηση της ΕΠΣΑ

Τα συγχαρητήρια των ομάδων στον Παναγιώτη Δημητρίου και στη νέα διοίκηση της ΕΠΣΑ

Αρκετές ομάδες εξέδωσαν ανακοίνωση όπως ήταν κατανοητό για την επανεκλογή του Παναγιώτη Δημητρίου στην προεδρία της ΕΠΣ καθώς και για τους υπόλοιπους υποψηφίους.

Αναλυτικά

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δελτίο τύπου .

Συγχαρητήρια στην επανεκλογή του προέδρου μας κυρίου Παναγιώτη Δημητριου και σε όλο το νέο ΔΣ τους ευχόμαστε καλή δύναμη. Η ΕΠΣΑ πραγματοποίησε ίσως την ποιο ωραία εκδήλωση σε ένα πολύ ωραίο χώρο στο Περιστερι Αττικής .

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Συγχαίρουμε τον κ. Παναγιώτη Δημητρίου για την επανεκλογή του στην προεδρία της Ένωσης καθώς και το υπόλοιπο συμβούλίο της ΕΠΣΑ. Τους ευχόμαστε να έχουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουν το δύσκολο έργο που έχουν με τον ίδιο ζήλο και όρεξη. 

ΣΟΥΡΜΕΝΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου, Σουρμένων θέλει να συγχαρεί τον Πρόεδρο της ΕΣΠΑ Κο Παναγιώτη Δημητρίου για την επανεκλογή του στη θέση του Προέδρου της ΕΠΣΑ και να ευχηθεί σε όλο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (νέους και παλιούς) καλή επιτυχία στο έργο του. Ιδιαίτερη μνεία θέλουμε να κάνουμε στην εκλογή του δικού μας Θανάση Καράγιωργα στο νέο Συμβούλιο και να του ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία.

ΑΟ ΒΥΡΩΝΑ

Ο Αθλητικός Όμιλος Βύρωνα συγχαίρει τον κ. Παναγιώτη Δημητρίου και όλους όσοι εξελέγησαν στο νέο ΔΣ της ΕΠΣΑ. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη, δημιουργία και επιμονή στις διεκδικήσεις για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ

Το διοικητικό συμβούλιο του Άγιαξ Ταύρου συγχαίρει τον Παναγιώτη Δημητρίου και όλο το Δ.Σ. της ΕΠΣΑ για την επανεκλογή τους μετά τις εκλογές που έγιναν την περασμένη Τετάρτη. Είμαστε σίγουρο ότι με τη δουλειά τους, την επιμονή τους και για την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο θα βοηθήσουν σημαντικά ώστε το ποδόσφαιρο της Αθήνας να κάνει ακόμη μεγαλύτερα βήματα προόδου. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35