social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ρίχνει την αυλαία η ακαδημία του Βύρωνα

Ρίχνει την αυλαία η ακαδημία του Βύρωνα

Μέσω δελτίο ο Βύρωνας την Κυριακή 4/7 γνωστοποίησε ότι θα γίνει η τελετή λήξης των ακαδημιών.

Αναλυτικά, η ενημέρωση

Αγαπητοί γονείς, το τέλος της φετινής χρονιάς έφτασε, έχοντας πλέον μπροστά μας τις διακοπές του καλοκαιριού. Προτού όμως πούμε Καλό Καλοκαίρι και δώσουμε ραντεβού για την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς, σας προσκαλούμε όλους, γονείς και παιδιά στην Τελετή Λήξης που θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος την Κυριακή 4 Ιουλίου. Μπαμπάδες αλλά και μαμάδες, φορέστε αθλητικά ρούχα και παπούτσια (φέρτε και μια επιπλέον μπλούζα για το τελος) κι ελάτε να παίξουμε ποδόσφαιρο με τα παιδιά μας στο γήπεδο. Η γιορτή μας εκτός από το παιχνίδι με τα παιδιά, περιλαμβάνει βραβεύσεις των περυσινών επιτυχόντων των πανελληνίων εξετάσεων, κλήρωση δώρων για τα παιδιά, σάντουιτς και νερό για όλα τα παιδιά, και βέβαια πολύ πολύ μουσική.
Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα της Τελετής Λήξης ξεκινάει στις 18:00 με παιχνίδι των Κ18 & Κ16 VS Γονιών στο 11Χ11 και ταυτόχρονα παιχνίδι των Κ6 VS Γονιών στα 5Χ5, έως τις 19:00.
Στις 19:00 παίζουν στο 11Χ11 τα τμήματα Κ14 & Κ12 VS Γονιών και ταυτόχρονα παιχνίδι των Κ10 VS Γονιών στα 5Χ5.
Στις 20:00 ακολουθεί αποχαιρετιστήρια ομιλία του προέδρου του Συλλόγου αλλά και των επίσημων προσκεκλημένων, βράβευση των περυσινών επιτυχόντων και κλήρωση των δώρων, έως τις 20:30. Στην συνέχεια θα δοθεί κέρασμα σε όλα τα παιδιά (σάντουιτς και νερό) και στο 11Χ11 θα ξεκινήσει αγώνας ανάμεσα στην Ανδρική ομάδα του Συλλόγου και της ομάδας παλαιμάχων.
Τέλος, στα πλαίσια του κοινωνικού προφίλ του συλλόγου, σε κεντρικό σημείο της εκδήλωσης θα υπάρχει κουμπαράς του Συλλόγου προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα που επιθυμείτε να προσφέρετε ως ενίσχυση για το "Χαμόγελο του Παιδιού". Επίσης, στο ίδιο πλαίσιο, σαν σύλλογος θέλουμε να ενισχύσουμε και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου προσφέροντας οποιαδήποτε συσκευασία τυποποιημένης τροφής (ρύζι, μακαρόνια, όσπρια κτλ) οπότε, οτιδήποτε θέλετε να προσφέρετε και γι αυτή την προσπάθεια, μπορείτε να το φέρετε μαζί σας.
Καθόλη τη διάρκεια της Τελετής Λήξης η μουσική και εναέρια πλάνα από drone, θα μας συντροφεύουν.
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους την Κυριακή 4 Ιουλίου με ώρα γενικής προσέλευσης 17:45 στο γήπεδο μας (τα παιδιά να είναι ντυμένα με τις προπονητικές τους, μπορντώ μπλούζα, μπορντώ σορτσάκι και μπλε αγωνιστικές κάλτσες). Παρακαλούμε πολύ η προσέλευση στην Τελετή Λήξης να γίνει από την είσοδο μπροστά από τα αποδυτήρια του γηπέδου 11Χ11, προκειμένου να δοθούν οι λαχνοί για την κλήρωση των δώρων.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35