social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκος Φούσκας: Στην επόμενη τριετία ο Ιάσονας θα βασίζεται σε... δικά του παιδιά

Νίκος Φούσκας: Στην επόμενη τριετία ο Ιάσονας θα βασίζεται σε... δικά του παιδιά

Πρόκειται για μια ομάδα διαφορετική, που ξεφεύγει από τον κανόνα του... "επενδύω στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χωρίς να δίνω βάση στις ακαδημίες".

Η αναφορά μας γίνεται στον Ιάσονα Αγίου Φανουρίου που από τη στιγμή που ανέλαβε τις τύχες του ο Νίκος Φούσκας, η ομάδα από τα δυτικά προάστια έχει κάνει στροφή αρκετές μοίρες αναφορικά με τη φιλοσοφία του συλλόγου. 

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας και αναφέρθηκε στο πλάνο της ομάδας, δείχνοντας ότι θα στηρίξει το σχέδιο ανεξάρτητα από το κόστος που θα έχει.

Το σχόλιο του

Στοχος μας μέσα στην επόμενη τριετία είναι το ροστερ μας να αποτελείται από παιδιά της ακαδημίας μας.Αυτο είναι ο σκοπός άλλωστε κάθε ερασιτεχνικου συλλόγου και απορώ τι πραγματικά κυνηγάνε όλα αυτά τα χρόνια οι ομάδες,μαζι και η δικη μας,πέρα από την εφημερη χαρά της νίκης.
Εργαζόμαστε πάνω σε αυτό το πλάνο και δεν παρεκκλίνουμε μετρό.Η ακαδημία μας μας είναι γεμάτη από ταλέντα και μέσα από την εκπαίδευση όποια παιδιά δεν πάνε σε ΠΑΕ να στελεχώσουν το αντρικό μας τμήμα.Εχουμε δώσει 6 παιδια σε ΠΑΕ και ήδη βρισκόμαστε σε συζητήσεις για αλλα 2 δείγμα της δουλειάς που γίνεται στις μικροτερες ηλικίες.Ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος θα ηγηθεί του πλάνου,έχοντας ολοι μας ποντάρει στις γνώσεις του και στην όρεξη που έχει για δουλειά.Τη φετινή χρονιά θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για την παραμονή,έχοντας πολυ Καλό πρόγραμμα το δεύτερο γύρο και πολλές ομως ατυχίες σε κρισιμα Παιχνίδια που μας στερησαν τη νίκη.Ελπιζω να είμαστε πιο τυχεροί και πιο αποτελεσματικοι το 2020!!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35