social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η θέση του Α.Σ. Σουρμένων για το γήπεδο του Ελληνικού

Η θέση του Α.Σ. Σουρμένων για το γήπεδο του Ελληνικού

Την εξής ανακοίνωση εξέδωσαν τα Σούρμενα με αφορμή τις εξελίξεις που υπάρχουν στο θέμα του γηπέδου στο Ελληνικό 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Σουρμένων, και μετά από λεπτομερή ανάλυση και πληροφόρηση που έλαβε για την διεκδικητική αγωγή του Δήμου Γλυφάδας, η οποία μεταξύ άλλων διεκδικήσεων περιλαμβάνει στις παράλογες αξιώσεις της και το χώρο του γηπέδου του Συλλόγου μας, κατέληξε στα εξής:

  • Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γλυφάδας να προχωρήσει στην απόσυρση της απαράδεκτης διεκδικητικής αγωγής κατά του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, που βασίζεται σε αεροφωτογραφίες του 1937. Και αυτό γιατί όλοι και όλες γνωρίζουν ότι τα όρια των δύο δήμων είναι στο υπάρχον ρέμα που περνάει δίπλα από το γήπεδό μας. 

  • Δηλώνουμε την πλήρη στήριξή μας σε όλες τις ενέργειες (νομικές και άλλες) που θα αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης οι οποίες θα διασφαλίσουν την διατήρηση του χώρου του γηπέδου αναλλοίωτη όπως η ιστορία των Σουρμένων υπαγορεύει  και θα σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια να καταπέσουν οι παράλογες απαιτήσεις του Δήμου Γλυφάδας.

  • Καλούμε και τις δύο πλευρές, έστω και στο και πέντε, να συνεργαστούν στη λογική της καλής γειτονίας όπως συνέβαινε εδώ και δεκαετίες, και να επιλυθεί το θέμα με την οριοθέτηση του ρέματος και τις απαραίτητες παρεμβάσεις που θα πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε ο χώρος αυτός να αποδοθεί στους κατοίκους της περιοχής.

  • Υπενθυμίζουμε ότι το γήπεδο του Αθλητικού Συλλόγου Σουρμένων υπάρχει εκεί επί πολλές δεκαετίες, σίγουρα πριν από όλους εμάς και θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά από εμάς στον ίδιο ακριβώς χώρο ,προκειμένου να στεγάζει τις πλούσιες δραστηριότητες του Συλλόγου μας. Και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

  • Ενημερώνουμε ότι το γήπεδο του Αθλητικού Συλλόγου Σουρμένων το υπερασπίστηκαν με αγώνες και στάθηκαν διαχρονικά απέναντι στα συμφέροντα των οικοπεδοφάγων των διαφόρων εποχών, άνθρωποι πολύ σημαντικοί του τόπου μας και με μεγάλη προσφορά στο Σύλλογο. Και αυτό είμαστε έτοιμοι και υποχρεωμένοι να το ξανακάνουμε, με όλες μας τις δυνάμεις, εάν χρειαστεί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Σουρμένων


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35