social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Μπαμ» με Γκουτσούλα ο Άγιαξ Ταύρου

«Μπαμ» με Γκουτσούλα ο Άγιαξ Ταύρου

Σε μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στη σύγχρονη ιστορία του προχώρησε ο Άγιαξ Ταύρου καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του έναν ποιοτικό μέσο που αναμένονται να βοηθήσει σημαντικά το συγκρότημα του Γιάννη Γαζή.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης, που δείχνει ότι έχει στόχο να αλλάξει επίπεδο την ομάδα, στο έμψυχο δυναμικό των ερυθρολεύκων θα βρίσκεται τη νέα χρονιά ο πολύπειρος μέσος Βαγγέλης Γκουτζουλας. Πρόκειται για μία από τις πιο εύστοχες κινήσεις που έχουν γίνει το φετινό καλοκαίρι από ομάδα με τον Άγιαξ Ταύρου να δείχνει ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο και ότι δεν παρεκκλίνει από το στόχο του. Ο Γκουτζουλας βάσει της εμπειρίας που διαθέτει είναι δεδομένο ότι θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας και θα βοηθήσει και τα υπόλοιπα παιδιά ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο που θα θέσει στο φετινό πρωτάθλημα. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην πλευρά της διοίκησης που μπόρεσε με λεπτούς χειρισμούς να αποσπάσει τη θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή μετά από μία εξαιρετική προσέγγιση που του έκανε, παρότι ο τελευταίος είχε προτάσεις ακόμη και από σωματεία ανώτερων κατηγοριών. Όσον αφορά το ποιόν του ποδοσφαιριστή, όποιος ασχολείται μετά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα τελευταία χρόνια γνωρίζει για την ποιότητα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Άγιαξ Ταύρου. Έχοντας εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και οξυδέρκεια ο έμπειρος μέσος χωρίς αμφιβολία θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο τεχνικό επιτελείο του Άγιαξ Ταύρου αφού η ποιότητα του ξεχειλίζει. Απόδειξη αποτελεί το σπουδαίο βιογραφικό του αφού τα προηγούμενα χρόνια ο Γκουτσούλας αγωνίστηκε μονάχα σε επίπεδο Γ εθνικής και σε ομάδες που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο πάντα.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος μέσος, είχε ως αφετηρία της καριέρας του την Αγία Ελεούσα και έπειτα ακολούθησαν κατά σειρά, οι Βύζας Μεγάρων, Άγιος Ιερόθεος, Πανελευσινιακός, Κηφισιά, Ηλυσιακός, Πανθηραϊκός, Άρης Πετρούπολης και πολλές άλλες ομάδες.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35