social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive Ι Σπουδαία κίνηση με Τσάγκαρη ο Χολαργός

Θέμα soccerlive Ι Σπουδαία κίνηση με Τσάγκαρη ο Χολαργός

Σοβαρή ομάδα με πλάνο και στόχο τον πρωταθλητισμό επιδιώκουν να δημιουργήσουν στο Χολαργό.

Άλλωστε μιλάμε για μια παραδοσιακή δύναμη στην Α' ΕΠΣΑ που κάθε χρόνο έχει υψηλούς στόχους, βάσει της ιστορίας και της βαριάς φανέλας που διαθέτει.

Φέτος για ακόμη μια σεζόν, παρά τις δυσκολίες της εποχής, οι κυανόλευκοι βάζουν υψηλούς στόχους και απόδειξη αποτελούν οι κινήσεις που κάνουν στο μεταγραφικό παζάρι.

Συγκεκριμένα, μετά από λεπτούς χειρισμούς της διοίκησης στην ομάδα των βορείων προαστίων θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο σπουδαίος ακραίος αμυντικός, Γιάννης Τσάγκαρης. 

Πρόκειται για τον επί σειρά ετών αρχηγό της Τριγλίας Ραφήνας που αποτελούσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος των κιτρινόμαυρων τόσο στην Γ' Εθνική οσο και τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Με την κίνηση αυτή το τεχνικό επιτελείο δείχνει να έχει το κεφάλι του ήσυχο όσον αφορά την γραμμή της οπισθοφυλακής αφού ο Τσάγκαρης έχει την εμπειρία αλλά και την προσωπικότητα για να προσδώσει ασφάλεια στο Χολαργό.

Άλλωστε, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που μετράει αρκετά ματς τα τελευταία χρόνια ξεχωρίζοντας μάλιστα με την απόδοση του κάθε χρονιά.

Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι του Χολαργού περιμένουν πολλά από εκείνον εντός γηπέδου, αφού η νέα σεζόν θα είναι απαιτητική 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35