social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το αντίο των Χαραλαμπόπουλου-Σπανού στη Διάνα

Το αντίο των Χαραλαμπόπουλου-Σπανού στη Διάνα

Μέσω επιστολής στα ΜΜΕ ο πρώην διευθυντής ακαδημίας της Διάνας, Νίκος Χαραλαμπόπουλος, και η γραμματέας ακαδημιών, Κωνσταντίνα Σπανού αποχαιρέτησαν την ομάδα κάνοντας μια μικρή αποτίμηση των όσων βίωσαν.

Αναλυτικά

Ανακοινώνουμε τη διακοπή της συνεργασίας μας με τον σύλλογο ΑΟ Διάνα Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης. Τα τελευταία χρόνια εκτιμάμε ότι βάλαμε ένα λιθαράκι στην αξιοπρεπή παρουσία του σωματείου στον χώρο του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, τριπλασιάζοντας τα παιδιά της Ακαδημίας της Διάνα, πολλαπλασιάζοντας τους επαγγελματίες που στήριξαν τις προσπάθειες της, φροντίζοντας να γίνει γνωστό και ποιοτικό το όνομα του συλλόγου στην κοινωνία της πόλης μας. Παραδίδουμε μια Διάνα με αξιοπρέπεια και σεβασμό.
Ένα από τα αντικείμενα της ενασχόλησής μας με τη Διάνα ήταν η αποκλειστική χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Από σήμερα δεν έχουμε καμμία σχέση με τις σελίδες της.
Η Διάνα συμπληρώνει το 2024 πενήντα χρόνια ζωής. Φεύγουμε με την χαρά ότι τιμήσαμε το σήμα, τα χρώματα και την ιστορία της.
«ΔΙΑΝΑ ομαδάρα μου, ΔΙΑΝΑ της καρδιάς μου, στο γήπεδο την Κυριακή θα αφήσω την λαλιά μου» (ο ύμνος του συλλόγου, σε στίχους Γιάννη Παπαϊωάννου, σύνθεση Εαρινού και ερμηνεία Τάκη Κωνσταντακόπουλου, παραγωγή 2019).
Σας ευχαριστούμε. Θα μας λείψει το χαμόγελο των παιδιών.
Καλή επιτυχία στους ανθρώπους που υπηρετούν σήμερα τον σύλλογο.
Με εκτίμηση
Κωνσταντίνα Σπανού
Νίκος Χαραλαμπόπουλος


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35