social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive: Κίνηση ουσίας με Γαλανόπουλο η Αγία Παρασκευή

Θέμα soccerlive: Κίνηση ουσίας με Γαλανόπουλο η Αγία Παρασκευή

Σε μια σημαντική μεταγραφική επιτυχία προχώρησε η Αγία Παρασκευή ενισχύοντας το έμψυχο δυναμικό της.

Με πλάνο, οργάνωση και κάτω από άκρα μυστικότητα, η επιτροπή μεταγραφών αποτελούμενη από τους Σταθόπουλο,Γκόφα και Τζώρτζη έκανε μια μεταγραφική προσθήκη προσδίδοντας ακόμη μια λύση στον Σήφη Βενάκη.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γαλανόπουλο που ήρθε σε συμφωνία με τη Σάντα και έρχεται να προστεθεί στο ήδη πλουσιοπάροχο έμψυχο δυναμικό των "μελανόλευκων".

Ο 31χρονος μεσοαμυντικός μετά το πέρασμα που είχε από το Χαλάνδρι, άλλαξε στρατόπεδο όχι όμως προάστιο, και είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει λύσεις. 

Ο Γιώργος Γαλανόπουλος αποτέλεσε για αρκετά χρόνια τον ηγέτη του Απόλλωνα Χαλανδρίου, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Νέα Ιωνία, Τριγλία Ραφήνας, Αρη Πετρούπολης και ΠΟΨ.

Αμέσως μετά τη συμφωνία, το νέο απόκτημα της Αγίας Παρασκευής υπογράμμισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στη Σάντα. Ειμαι δημότης Αγίας Παρασκευής και είναι πολύ σημαντικό να παίζω στην ομάδα της γειτονιάς μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και την διοίκηση και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή μου έπαιξαν οι παίκτες της ομάδας που έχω απίστευτες σχέσεις μαζί τους εδώ και χρόνια. Τέλος να ευχηθώ να ξεκινήσει με το καλό το πρωτάθλημα και να ολοκληρωθεί για όλους με υγεία".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35