social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαία κίνηση με Μανδύλη τα Μελίσσια

Σπουδαία κίνηση με Μανδύλη τα Μελίσσια

Πλάνο, διάθεση και όρεξη για πολύ δουλειά φαίνεται ότι έχουν στα Μελίσσια που δημιουργούν μία ομάδα αντάξια της ιστορίας του συλλόγου.

Η διοίκηση του Γιάννη Γυφτόπουλου καθημερινά εργάζεται πυρετωδώς αφού έρχεται σε επαφή με ποδοσφαιριστές υψηλού βεληνεκούς που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα Την ερχόμενη σεζόν.

Έτσι πριν από λίγο ολοκληρώθηκε μία συμφωνία με έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή με την ομάδα των βορείων προαστίων να προκαλεί αίσθηση σε όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα της Αθήνας.

Συγκεκριμένα υπό τις οδηγίες του Αλέξη Μαντζούνη θα προπονείται από δω και στο εξής ο πολύπειρος αριστεροπόδαρος αμυντικός Ανδρέας Μανδύλης.

Ο περσινός πρωταθλητής του 8ου ομίλου της Γ Εθνικής με τη φανέλα της Θύελλας Ραφήνας συναντήθηκε στα γραφεία του συλλόγου και αφού διαπιστώθηκε κοινή φιλοσοφία οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια προκειμένου να χαράξουν κοινή πορεία πλεύσης την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ασφαλώς μιλάμε για έναν πεπειραμένο ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί μονάχα σε επαγγελματικό επίπεδο και στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κάτι που δείχνει ότι θα κάνει τη διαφορά.

Και για να γίνουμε πιο σαφείς ο Μανδυλης έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Άγιο Ιερόθεο, Τρίγλια Ραφήνας, Παναθηναϊκό, Αστέρα Βάρης, Κορωπί και πολλές άλλες ομάδες. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35