social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Δένει» τα μετόπισθεν με Πάρη Βακερλή το Ηράκλειο

«Δένει» τα μετόπισθεν με Πάρη Βακερλή το Ηράκλειο

Το Ηράκλειο δεν παρεκκλίνει από το στόχο του με τη νέα διοίκηση καθημερινά να δείχνει τις προθέσεις της ενόψει της νέας σεζόν.

Οι άνθρωποι της ομάδας έρχονται σε επαφές με επικειμενους μεταγραφικούς στόχους υψηλού βεληνεκούς οι οποίοι αναμένεται να κάνουν τη διαφορά στο ερχόμενο πρωτάθλημα και να προσδώσουν ώθηση στο σύνολο του Λούκα Ροππα. Έτσι μετά την τεράστια επιτυχία της ανανέωσης του Βασίλη Αντωνόπουλου, οι ιθύνοντες του Ηρακλείου πραγματοποίησαν την πρώτη σπουδαία μεταγραφική κίνηση δείχνοντας ότι ανεβάζουν από νωρίς ψηλά τον πήχη.

Συγκεκριμένα υπό τις οδηγίες των Ροππα-Ζυγουρη θα προπονείται από δω και στο εξής ο κεντρικός αμυντικός, Πάρης Βακερλής. Ο έμπειρος στόπερ που έχει παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες συμφώνησε με την ομάδα βάζοντας την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό. Η κίνηση αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί ως υπέρβαση αφού ο ποδοσφαιριστής μπήκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων όμως η φερεγγυότητα και η προσέγγιση της διοίκησης του Ηρακλείου αποτέλεσαν τα πιο δυνατά στοιχεία για να πάρει ο ποδοσφαιριστής αυτή την απόφαση.

Άλλωστε μιλάμε για μία μονάδα που τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με τον Χαραυγιακό, ενώ με την ίδια ομάδα κατέκτησε πριν από 4 σεζόν πρωτάθλημα στην Α ΕΠΣΑ. Μεταξύ άλλων ο Βακερλής έχει περάσει από Δόξα Βύρωνος και Τράχωνες, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Άρης Βούλας και το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35