social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιβεβαίωση με Σπανό στο Χαλάνδρι

Επιβεβαίωση με Σπανό στο Χαλάνδρι

Η διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 27 χρόνο Άγγελο Σπανό. Ο έμπειρος επιθετικός αναμένεται να βοηθήσει κι αυτός με τη σειρά του σημαντικά την προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.

Προέρχεται από τις Ακαδημίες Ολυμπιακού και έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Βύζα Μεγάρων, ΑΕ Χαλανδρίου, Θρίαμβος Αθηνών, Αγία Παρασκευή, Αιγάλεω, Άρης Πετρούπολης, Μοσχάτο, Χαραυγιακός, Ήφαιστος Νίκαιας, Προοδευτική.

Ο Άγγελος δήλωσε : «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα της ΑΕ Χαλανδρίου σε αυτό το νέο και δυναμικό ξεκίνημα που κάνει φέτος! Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει απο εκεί και πέρα θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αλαφούζο για το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που μου έδειξε απο την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε και έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να πω το ναι στην προσπάθεια που κάνει για την ομάδα της ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ. Εύχομαι υγεία πάνω από όλα σε όλους και κυρίως στην ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου και να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί κανονικά φέτος το πρωτάθλημα!!!»

Άγγελε σε καλωσορίζουμε στην οικογένειά της ΑΕ Χαλανδρίου!!!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35