social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαλάνδρι: Ο Αμανατίδης για όγδοη συνεχή χρονιά τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας

Χαλάνδρι: Ο Αμανατίδης για όγδοη συνεχή χρονιά τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου με χαρά ανακοινώνουν την συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας με τον κύριο Σταύρο Αμανατίδη ο οποίος για όγδοη συνεχή χρονιά θα είναι ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας.


Ο Σταύρος με το ήθος του, την αγάπη του για την Ακαδημία και τα παιδιά της Α.Ε. Χαλανδρίου, την προπονητική και εκπαιδευτική του επάρκεια, καθώς και την αντίληψη του για ένα σύγχρονο και ποιοτικό τρόπο εκμάθησης ποδοσφαίρου, αντικατοπτρίζει πλήρως τη φιλοσοφία και το όραμα της ακαδημίας μας.
Μαζί του θα συνεχίσουν οι προπονητές: Γιώργος Βαρδάλας, Στέφανος Τελλίδης, Φωκίωνας Χατζηφόρος, Αντώνης Σάββας και Αλέξανδρος Σταύρου. Καινούρια μέλη στην οικογένεια μας ο Γιώργος Μιχαλέας και ο Αστέριος Καλιαμπάκας.
Το έργο του κ. Αμανατίδη και των συνεργατών του κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένο έως σήμερα και είναι πλήρως ταυτισμένο με την φιλοσοφία της ομάδας μας και τις μεγάλες αξίες του αθλητισμού: το ευ αγωνίζεσθε , την ομαδικότητα, την αφοσίωση και το σεβασμό.
Η αγάπη για τον αθλητισμό, ο σεβασμός στην προσωπικότητα, η σωστή εκμάθηση της τεχνικής του σύγχρονου ποδοσφαίρου, η ένταξη στο κοινωνικό σύνολο, αλλά κυρίως η αντίληψη ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και πρέπει να το διασκεδάζουμε, είναι η βάση στην οποία στηριζόμαστε.
Με την σωστή και μεθοδική δουλειά στο γήπεδο, καθώς και με τη συστηματική προσπάθεια αθλητών και προπονητών, αποτελεί στόχο άμεσα στο μέλλον, η στελέχωση του ανδρικού τμήματος της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου από αθλητές που θα έχουν βγει μέσα από την λειτουργία και φιλοσοφία της ακαδημίας μας.

Η διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου εύχεται σε όλη την προπονητική ομάδα καλή συνεργασία για τη νέα χρονιά , με γνώμονα πάντα την αθλητική πρόοδο των νεαρών ποδοσφαιριστών μας .

Ο Σταύρος δήλωσε : «Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου και ιδιαίτερα τον κύριο Θανασά και τον κύριο Κορωναίο για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια.. Ήδη με την παρουσία των τμημάτων μας στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν, την μεγάλη συμμετοχή των αθλητών μας στις μεικτές ομάδες της Αθήνας, την μετακίνηση τους σε μεγάλες ΠΑΕ της Αττικής αλλά ΚΥΡΙΩΣ την σταδιακή στελέχωση της ανδρικής ομάδας από παιδιά της ακαδημίας μας, στόχοι που έχουμε θέσει εξαρχής, με κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενο και έτοιμο να συνεχίσω με περισσότερη διάθεση τη συνεργασία μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους τους προπονητές της ακαδημίας έως σήμερα για την προσπάθεια που καταβάλουν για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή και ολοκληρωμένη χρονιά  με υγεία»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35