social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ποδαρικό με... καρέ για την Αγία Παρασκευή, 4-2 την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Ποδαρικό με... καρέ για την Αγία Παρασκευή, 4-2 την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Ένας φοβερός αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, αφήνοντας ικανοποιημένους τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που βρέθηκαν και παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Η νικήτρια Αγία Παρασκευή επιβλήθηκε με 4-2 της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου κάνοντας ποδαρικό με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Το ματς είχε εναλλαγές και διακυμάνσεις, γεγονός που απέδειξε ότι και οι δυο ομάδες θέλουν να παίξουν ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες και γι αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Στο 30' ο Κωνσταντινίδης έκανε το 0-1, με τον Ψαραδέλη 1' αργότερα να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο 48' ο Μάριος Μπόλλης με κεφαλιά έκανε το 2-1, ωστόσο, οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων κράτησαν για λίγο αφού στο 52' ο Φέρτης ισοφάρισε.

Στη συνέχεια η Αγία Παρασκευή ανέβηκε και έκανε το 3-2, με τον Ψαραδέλη στο 69' ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό τέρμα στον αγώνα.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπουτσικάρης με πέναλτι στο 80 (το κέρδισε ο Μπόλλης).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης): Καταχανάκης, Κόλλιας, Κουρίνος (46' Χατζίου), Τριανταφυλλίδης, Γαλανόπουλος, Σταμούλης (80' Φάρκωνας), Λαζόπουλος, Μπουτσικάρης, Μπόλλης, Ψαραδέλης (77' Πατερίτσας), Κραψίτης (89' Φειδαίος).

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (Βαγγέλης Σάπκας) Μπότος, Ιωαννίδης (70' Πυλραινός), Κοντομάνος (46' Θωμαϊδης), Καραβίδας, Χριστόπουλος, Γιαννούλης, Ευθυμίου (70' Καλαμάτας), Λυκουρόπουλος, Φέρτης, Χότζα (80 'Βλαχάκης), Κωνσταντινίδης.

 

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35