social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βράζουν με Μητροφάνη στον Μικρασιατικό

Βράζουν με Μητροφάνη στον Μικρασιατικό

Έξαλλοι είναι στον Μικρασιατικό με τις αποφάσεις του επόπτη Μητροφάνη στον αγώνα με τους Τράχωνες.

Οι άνθρωποι της ομάδας από την Καισαριανή έχουν φριχτά παράπονα από την απόφαση του Αθηναίου επόπτη να μην κατοχυρώσει γκολ, αφού ο τελευταίος θεώρησε ότι η μπάλα δεν είχε περάσει την γραμμή.

Μάλιστα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

Την Κυριακή στο ματς με τους Τράχωνες ο κ. Μητροφάνης δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα με αποτέλεσμα αυτό να στερήσει τη δυνατότητα από την ομάδα μας να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα κι ενώ το σκορ ήταν 2-1 (το σκορ θα γίνονταν 2-2) και από τη στιγμή που οι συνθήκες του αγώνα έδειχναν ότι το ματς θα έγερνε υπέρ της ομάδας μας. Τον προτρέπουμε να ξαναδει το βίντεο με τις φάσεις του αγώνα και να μας πει πως γίνεται να μην μετρήσει ένα τέτοιο γκολ το οποίο από το βίντεο φαίνεται ότι η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή. Θα παρακαλούσαμε την επιτροπή διαιτησία να μην ορίστει ξανά σε αγώνα της ομάδας μας διότι ο Μικρασιατικός κάθε εβδομάδα και κάθε ημέρα καταβάλει τιτάνια προσπάθεια και είναι κρίμα να αδικείται από την 1η αγωνιστική.

Υ.Γ. Ο Μικρασιατικός είναι μια ομάδα που σχεδόν δεν έχει διαμαρτυρηθεί ποτέ για τη διαιτησία, ωστόσο, προχωράμε σε αυτή τη κίνηση γιατί κρίνεται σκόπιμο. 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35