social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαντζούνης: «Όλα τα ματς είναι δύσκολα, γιατί το όνομα είναι κίνητρο»

Μαντζούνης: «Όλα τα ματς είναι δύσκολα, γιατί το όνομα είναι κίνητρο»

Χωρίς τον Αποστολόπουλο που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού θα... ταξιδέψει ο Ηλυσιακός στο Βύρωνα προκειμένου να αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου ομώνυμη την ομώνυμη ομάδα στο γήπεδο της Εργάνης αύριο Σάββατο.

Οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου που αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση ώστε ο Ηλυσιακός να κάνει το 2Χ2.

Ο προπονητής του ιστορικού συλλόγου, Ανδρέας Μαντζούνης αναφερόμενος στο ματς τόνισε

"Όλα τα ματς για εμάς είναι δύσκολα γιατί το όνομα είναι κίνητρο. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ολα τα παιχνίδια, να προσπαθούμε και να μην υποτιμούμε κανένα αντίπαλο. Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα που προέρχεται από δυο θετικά αποτελέσματα. Δεν υπάρχει άγχος από την πλευρά του Βύρωνα και το ματς είναι πολύ επικίνδυνο για εμάς. Εμείς από την πλευρά μας κάθε Κυριακή πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής για να παίρνουμε αυτό που μας αναλογεί. Περιμένουμε τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό μας και να μας στηρίξει όπως έκανε και στο ματς της προηγούμενης Κυριακής που μας έδωσε μεγάλη δύναμη για να φτάσουμε στο στόχο. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35