social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απέφυγαν την... αυτοκτονία τα Μελίσσια

Απέφυγαν την... αυτοκτονία τα Μελίσσια

Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισαν τα Μελίσσια, αφού επικράτησαν στο Ίλιον του Ιάσονα με 2-1. Οι πράσινοι προηγήθηκαν με «καθαρό» προβάδισμα, είχαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, όμως στο τέλος δέχθηκαν τη μείωση στο σκορ και κινδύνεψαν με ισοφάριση. Στο 25ο λεπτό ο Ι. Φάκης άνοιξε το σκορ με σουτ ύστερα από κόρνερ του Π. Καλημέρη (0-1), ενώ στο 68ο λεπτό ο Παπαχρήστος βρηκε δίχτυα με σουτ (0-2). Στο 82ο λεπτό ο Ντόι αξιοποίησε κάθετη πάσα του Μπιλικαΐδη με προσωπική ενέργεια και σουτ, βάζοντας στο παιχνίδι τους γηπεδούχους (1-2) που πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς όμως να την πετυχαίνουν.

Διαιτητές: Κωσταγιάννης, Βλατάκης-Καλοπίσης

ΑΟ ΙΑΣΩΝ (Νίκος Κεφαλάς): Βιτζηλαίος, Γλέζος (65' Μπράβος), Ντόι, Λύχνος, Σπυρόπουλος, Ηλιακίδης, Τραγανός (70' Κεφαλάς), Τρυφέρης (55' Μπιλικαΐδης), Γιαννιός (70' Ριζάς), Καθαρόπουλος, Σταθόπουλος

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Αλέξης Μαντζούνης): Παναγόπουλος, Καραμπίνης, Κρητικός (75' Τούντας), Τιμολέων, Χοτζάι, Π. Καλημέρης (80' Μακρυπίδης), Κωνσταντάκης (65' Α. Καλημέρης), Μαράνος, Μούτσος (75' Καραγιάννης), Ι. Φάκης (75' Δ. Φάκης), Παπαχρήστος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35