social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη στο 93' για τους Τράχωνες-Φωνές ο ΑΟ Ιλίου

Νίκη στο 93' για τους Τράχωνες-Φωνές ο ΑΟ Ιλίου

Τα... χρειάστηκαν οι Τράχωνες που έπαιξαν με τη... φωτιά όμως δεν το πλήρωσαν, καταβάλλοντας την σθεναρή αντίσταση του μαχητικού ΑΟ Ιλίου με γκο στις καθυστερήσεις (3-2).

Η ομάδα από τον Άλιμο με γκολ του Βουρλούμη στο 3' των καθυστερήσεων πήρε ένα χρυσό τρίποντο που της δίνει τη δυνατότητα να κοιτάξει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Πάντως, στις τάξεις των φιλοξενούμενων επικρατεί αναβρασμός με τον β' βοηθό θεωρώντας ότι κακώς μέτρησε το τρίτο γκολ των Τραχώνων, αφού υποστηρίζουν ότι ο σκόρερ ήταν σε αντικανονική θέση.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι στο 2' ο Ράπτης με κεφαλιά έκανε το 0-1, με τον Τσιουρή με σουτ έξω από την περιοχή να ισοφαρίζει σε 1-1. Ο Δημογιάννης κέρδισε πέναλτι στο 43' και το αξιοποίησε ο Βουρλούμης κάνοντας το 2-1. Στο 72' ο Ράπτης ισοφάρισε σε 2-2 κόντρα στη ροή του αγώνα αφού μέχρι εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες και τρια δοκάρια με τους Δημογιάννη και Μπουγιούκο, με τον Βουρλούμη στο 93 να κάνει το 3-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΟ Ιλίου ήταν εξαιρετικά επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις όμως η εμπειρία του στοίχισε.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Κώστας Ζαλάβρας) Παπαγγελής, Μερετσόλιας (75' Πρόι), Βουρλούμης, Θυμιανός, Μπουγιούκος, Παπατζίμας, Τσιουρής, Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος (62' Κούτρας), Δημογιάννης, Κλείτσικας (46' Μπατσούλι)

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Γιώργος Τζώτζης): Καραγιώργης, Καραλής, Μπάμι (80' Μπενέτος), Μανιδάκης (59' Πάγιας), Λάχας, Παπαδημητρίου (52' Μητρόπουλος), Παυλίδης, Λουκόπουλος, Ράπτης, Αγκαλίου, Σκαμάνης.

 

 


Σχετικά άρθρα

Ευχαριστεί Κυριακόπουλο και Μιχόπουλο ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Καζαντζής: Θα έχει συναρπαστικό τέλος το πρωτάθλημα (vid)

Τσούνης: Μας δυσκόλεψαν ο αντίπαλος και το γήπεδο (vid)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35