social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ματσάρα» στην Ηλιούπολη, «στοπ» του Ηφαίστου στη Διάνα (2-2)!

«Ματσάρα» στην Ηλιούπολη, «στοπ» του Ηφαίστου στη Διάνα (2-2)!

Σε ένα παιχνίδι που θα μνημονεύεται για καιρό, Διάνα και Ήφαιστος έμειναν στο 2-2 στο «Ηλιούπολης Β’». Οι Περιστεριώτες που έκαναν βαθμολογικό «σεφτέ» και την ανατροπή, οι οικοδεσπότες απάντησαν, όμως δεν έφθασαν στην πολυπόθητη νίκη, μένοντας στους 4 πόντους στον 4ο όμιλο.


Το σκορ άνοιξε στο 16’ με κεφαλιά-αυτογκόλ του Λάππα ύστερα από σέντρα του Καζάκου (1-0). Στο 26’ ο Ορούτση «άγγιξε» την ισοφάριση και στο 29’ ο Γιώργος Τσαμόπουλος είδε τους Φουτράκη-Δάρρα να αποχωρούν με πόνους από χτυπήματα στο πόδι σε προηγούμενες φάσεις. Μάλιστα, στο 41’ αποβλήθηκε και ο γυμναστής του, Μούτος, επειδή εμπόδισε τον Βλαχόπουλο να εκτελέσει γρήγορα ένα πλάγιο. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Κετσετζόγλου να δέχεται το «στοπ» από τον Αλευρή στο 45+1’ και τον Κιάφα να πλασάρει άουτ από καλή θέση στο 45+2’.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν συγκλονιστικό! Η αλλαγή σχηματισμού της Διάνας και η πίεση του Ηφαίστου έφεραν το 1-1 στο 49’ με τον Κιάφα να «σερβίρει» έτοιμο γκολ στον τραυματία Ορούτση, ενώ στο 56’ ο Λιούκας έμεινε όρθιος, πάσαρε και σε κενή εστία ο Κιάφα σημείωσε το 2-1! Η ψυχρολουσία άγχωσε τους γηπεδούχους που έχασαν σωρεία ευκαιριών στη συνέχεια με τους Κετσετζόγλου, Φάρο (δις) και Μπαρδάκη.

Τελικά, τη λύση έδωσε ο Κετσετζόγλου με πλασέ στο 70’ ύστερα από γέμισμα του Μπακογιάννη και λάθος του Λάππα. Το 2-2 άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στις δυο ομάδες που κοιτούν τη συνέχεια του πρωταθλήματος με διαφορετική πίεση.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαχαίρας Ε., Ίσσα Α. - Μημίδης Ι.

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιώργος Τσαμόπουλος): Φουτράκης (29’ λ.τρ. Κόρρας), Δάρρας (29’ λ.τρ. Αλεξανδρής, 52’ Κατσίκιας), Ποντικάκος, Μπακογιάννης, Γιαννουλάκης, Μπαρδάκης, Λεοντίου (46’ Νίκολι), Χάλος, Κετσετζόγλου, Φάρος, Καζάκος Αλ.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ. (Λευτέρης Αλεξάκης): Αλευρής, Βλαχόπουλος, Χαζιράκης, Σπανουδάκης, Αθανασόπουλος, Λάππας, Γονής, Ορούτση (50’ Βολονάκης, 84’ Μπιάζιν), Κιάφα, Τσοπανάκος, Λιούκας (90+1’ Μαστροκώστας).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35