social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλη πρόκριση οι Τράχωνες-Βράζουν με τα... φαλτσοσφυρίγματα του Ψαρίδη στον Άρη

Μεγάλη πρόκριση οι Τράχωνες-Βράζουν με τα... φαλτσοσφυρίγματα του Ψαρίδη στον Άρη

Οι Τράχωνες πήραν μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ αφού επικράτησαν στη διαδικασία των πέναλτι με 3-4 του ανώτερου Άρη Πετρούπολης (0-0 καν. διάρκεια).

Η κανονική διάρκεια δεν ανέδειξε νικητή με τους γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρίες με τους Νησαριώτη, Καραδήμα, ενώ και στην παράταση είχαν καλές στιγμές με τον Αργυρίου που έχασε ανεπανάληπτες ευκαιρίες.

Οι Τράχωνες είχαν τη μεγάλη ματς να κλέψουν το ματς στο 117' όταν ο Αυγέρης έκανε το σουτ όμως ο Ρουμπής έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

Στη διαδικασία των πέναλτι οι Τράχωνες ήταν πιο τυχεροί και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Οι γηπεδούχοι πάντως βράζουν με τη διαιτησία του Ψαρίδη, θεωρώντας ότι κακώς δεν δόθηκε πέναλτι στον Μαρίνου στο 63' και με τις αποφάσεις του α' βοηθού Καφρίτσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Τράχωνες σε όλη τη διάρκεια της παράτασης έπαιζαν με παίκτη λιγότερο αφού τραυματίστηκε ο Μανωλιάδης και είχαν γίνει και οι 5 αλλαγές.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι η διαιτησία του αγώνα δεν στάθηκε στο ύψος τους, με τον διαιτητή να εκνευρίζει και τις δυο ομάδες με τις αποφάσεις του. 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ρουμπής, Λάπας Πολίτης, Λεβέντης, Κορώνης (59' Μαρίνου), Σταυρόπουλος, Τρακόσης, Μπριστογιάννης (46' Γεραγωτέλλης), Νησαριωτης (106' Λερούτσος), Τσερκώνης (22'λ.τρ. Τσερκώνης), Καραδήμας (59' Αργυρίου)

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Κώστας Ζαλάβρας) Δρανδάκης, Μερετσόλιας (59' Βουρλούμης), Γκούλιας (86' Δημογιάννης), Τσαπατσάρης, Ακριτίδης, Μαργαρίτης (59' Μπουγιούκος), Παπατζίμας, Κούτρας (86' Μανωλιάδης), Γιαννόπουλος (91' Αυγέρης), Πρόι, Κλείτσικας (59' Μπατσούλι).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35