social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μήπως ήρθε η ώρα να ενωθούμε;

Μήπως ήρθε η ώρα να ενωθούμε;

Από παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που αγωνίζονταν σε ομάδες της ΕΠΣ Αθηνών λάβαμε το εξής κείμενο με αφορμή τον τραυματισμό του Μανόλη Τσουτσουδάκη

Έχοντας περάσει οι ημέρες από την " κακιά στιγμή " και διαβάζοντας όλες τις ανακοινώσεις και τις αναρτήσεις και από την μια και από την άλλη πλευρά, ένα μόνο πράγμα μου έμεινε. Η κίνηση του σωματείου ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΩΝ και ειδικότερα του προέδρου κ. Τσιουρή να προσφέρει ένα χρηματικό ποσό για την κάλυψη των ιατρικών εξόδων και την αποκατάσταση του ποδοσφαιριστή κ. Τσουτσουδάκη.
Μήπως, με αφορμή το γεγονός αυτό ήρθε, η ώρα να ενωθούμε όλοι οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές (της Αθήνας) για να έχουμε φωνή και άποψη ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τέτοια περιστατικά ?
Στην ΕΠΣ Αθηνών υπάρχουν 128 ποδοσφαιρικά σωματεία συνολικά και σχεδόν όλα έχουν και ακαδημίες.
Θέλετε να κάνουμε μια έρευνα πόσες ομάδες και ακαδημίες έχουν ιδιωτική ασφάλεια για τους αθλητές και τους εργαζόμενους τους ? Θέλετε να δούμε εάν οι ακαδημίες έχουν κάνει πρόσληψη στους προπονητές τους και πόσοι έχουν δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου και δεν καλύπτονται από το " παραθυράκι " ότι είναι μέλος του σωματείου ? Θέλετε να ψάξουμε εάν τα σωματεία έχουν συνάψει συμφωνητικό συνεργασίας με οργανωμένο κέντρο αποκατάστασης ώστε να αντιμετωπίσουν κάθε είδους τραυματισμό ? Θέλετε να ρωτήσουμε εάν έχουν συνεργασία με ψυχολόγο ώστε να αντιμετωπίσουν κάθε είδους " ψυχική δυσλειτουργία " μέσα στο σωματείο τους ? Θέλετε να ρωτήσουμε τους αθλητές και τους προπονητές εάν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου έχουν πάρει όλα τα δεδουλευμένα τους (οδοιπορικά) από τα σωματεία ?
Τις απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα νομίζω ότι όλοι τις ξέρουν αλλά προτιμούν τα προβλήματα να τα κρύβουν κάτω από το χαλάκι και να προχωρούν παρακάτω σας να μην έγινε τίποτα.
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να δράσουμε και να ενωθούμε όλοι οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και σε συνεργασία με τα σωματεία να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό ερασιτεχνικό αθλητισμό.
Για παράδειγμα, δεν είναι τίποτα εάν κάθε σωματείο δίνει ένα μηνιαίο ποσό (πχ 100€) σε ένα κοινό ταμείο ώστε να λύνονται άνετα κάθε πρόβλημα που απασχολεί τον αθλητή. Δεν είναι τίποτα να δημιουργήσουμε ένα Αθηναϊκό Σύλλογο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ώστε να αντιμετωπίζουμε όλα τα προβλήματα που καθημερινά συναντούμε σε κάθε σωματείο είτε ως αθλητές είτε ως προπονητές είτε ως μέλη του Δ.Σ.
Τα προσωπικά μου στοιχεία τα γνωρίζει ο κ. Παντζαρίδης και κατόπιν τηλεφωνικής μας επικοινωνίας του ζήτησα να με βοηθήσει και να δημοσιοποιήσει την επιστολή μου ώστε μέσω εκείνου να απευθυνθούν οι αθλητές, προπονητές και πρόεδροι των ομάδων ώστε να το κάνουμε πράξη.
Εγώ έδωσα την ιδέα, τον στόχο και την σπίθα, στο χέρι μας είναι να το υλοποιήσουμε.
Την συμμετοχή σας μπορείτε να την δηλώσετε στον κ. Παντζαρίδη και εφόσον υπάρχει ανταπόκριση θα συγκεντρωθούμε ώστε να το δημιουργήσουμε από την αρχή.
Χρησιμοποιήστε τα social ώστε να το μάθουν όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και να μπορέσουμε να ακουστούμε.
Μην μένεις απαθής και αμέτοχος, μπορείς να το κάνεις και να ακουστείς.
Η αρχή είναι πάντα δύσκολη και δεν πρέπει να το εγκαταλείψουμε.

Με εκτίμηση

Παλαίμαχος Ερασιτέχνης Ποδοσφαιριστής


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35