social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μανωλιάδης: Απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή-Εάν μπαίνουμε όπως τελειώνουμε τα ματς, θα είμαστε ασταμάτητοι

Μανωλιάδης: Απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή-Εάν μπαίνουμε όπως τελειώνουμε τα ματς, θα είμαστε ασταμάτητοι

Το δικό το σχόλιο θέλησε να κάνει ο αρχηγός των Τραχώνων, Γιώργος Μανωλιάδης, λίγα 24ωρα πριν το ματς με το Καματερό.

Αφού επισήμανε ότι στους Τράχωνες όλοι απολαμβάνουν την κάθε στιγμή , υπογράμμισε ότι εφόσον η ομάδα μπαίνει στα ματς όπως τα... τελειώνει, τότε η ομάδα από τον Άλιμο θα είναι ασταμάτητη.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

Αυτό που έχουμε επιλέξει στους Τράχωνες ξέρουμε ότι είναι δύσκολο όμως το χαιρόμαστε και το απολαμβάνουμε. Βλέπουμε κάθε φορά τα λάθη μας και εξελίσσουμε την διαδικασία που έχουμε επιλέξει . Η νεαρή ηλικία των παιχτών μας (τελειώνουμε σταθερά τα ματς με 7 "μικρους" ) ίσως είναι η αιτία για τις αγωνιστικές μεταπτώσεις που έχουμε από ημίχρονο σε ημίχρονο όμως αυτό δε μας ενοχλεί καθόλου στο να θέτουμε υψηλούς στόχους και να απολάμβανουμε το πρωτάθλημα και τον ανταγωνισμό με πιο έμπειρες ομάδες . Αν μπαίνουμε από την αρχή στα παιχνίδια όπως τα τελειώνουμε τότε δεν νομίζω να υπάρχει ομάδα να μας σταματήσει , όσο γραφικό κ αν ακουγεται αυτό που λέω . Τα ματς είναι λιγοστά φέτος και δεν υπάρχει περιθώριο απώλειας βαθμών κάτι το οποίο σημαίνει πως από το Σάββατο στο Καματερό οφείλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες.
Πιστεύω ότι οποιος βρέθηκε την Κυριακή στον Άλιμο παρακολούθησε ένα εξαιρετικό ματς , για τα ερασιτεχνικά δεδομένα και θέλω από την πλευρά των ποδοσφαιριστών των Τραχωνων να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο που μας στήριξε .


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35