social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απόδραση για τον Κένταυρο, 0-2 τα Πετράλωνα

Απόδραση για τον Κένταυρο, 0-2 τα Πετράλωνα

Με δύο τέρματα του Πιπερά, από ένα σε κάθε ημίχρονο, η ομάδα του Κένταυρου επιβλήθηκε επί των Πετραλώνων με 0-2, πετυχαίνοντας την 4η νίκη της στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα των Πετραλώνων δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες των Μουρικι, Τσιακίρη και Δρόσου και αφού απειλήθηκε με το σουτ του Δέτση το οποίο κατέληξε στο δοκάρι, είδε την μπάλα να καταλήγει στην εστία του Καβακλή στο 21', με τον Πιπερά να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά, έπειτα από φάουλ του Μανίκα. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι δεν αντέδρασαν, δεχόμενοι και δεύτερο τέρμα στο 60' μετά από πλασέ του Πιπερά. Μάλιστα, λίγο ελειψε να διαμορφωθεί και το 0-3 με το Σουτ του Καλούτσα, το οποίο χτύπησε στο δοκάρι. Στο 70', οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίχτες μετά την αποβολή του Μανίκα, δέχθηκαν πίεση από τα Πετράλωνα όμως κράτησαν ανέπαφη την εστία τους και πήραν μια σπουδαία νίκη. Πλέον, η ομάδα του Κένταυρου ανέβηκε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 10 και την 14η θέση.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Κώστας Αρζένης): Καβακλής, Βλασταράκης (75' Δήμας), Μιχαηλίδης, Γκελασβίλι (50' Φιλόπουλος), Κουντούρης, Βλαβιανός, Τσιακίρης (50' λ.τρ. Καρακάσης), Δρόσος (88' Τσιμωτάς), Βασιλείου, Μουρίκης, Βέλλης

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Γιώργος Οικονομόπουλος): Θεοδωρίδης, Κουλιούδης, Χαλκιόπουλος, Τσίπουρας, Κολιός, Σεϊτι, Μανίκας, Παπαγεωργίου (58' Καλουτσάς), Πιπεράς, Δέτσης, Σκεντερι (72' Δομνάκης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35