social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive: Έκλεισε Ρόππα το Χαλάνδρι

Θέμα soccerlive: Έκλεισε Ρόππα το Χαλάνδρι

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε το Χαλάνδρι καθώς ήρθε σε συμφωνια με έναν έμπειρο αριστεροπόδαρο αμυντικό που αναμένεται να προσφέρει λύσεις στην γραμμή των μετόπισθεν.

Συγκεκριμένα, μετά από προσωπικές ενέργειες του διοικητικού παράγοντα της ομάδας, Κώστα Αλαφούζο, την πράσινη φανέλα θα φοράει από εδώ και στο εξής ο Ηρακλής Ρόππας.

Πρόκειται για 37χρονο ακραίο αμυντικό που μπορεί να καλύψει και τη θέση του στόπερ.

Ο κ. Αλαφούζος την τελευταία ημέρα των μεταγραφών πήρε την απόφαση να έρθει σε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή και αφού παρουσιάστηκε ταύτιση φιλοσοφία οι δυο πλευρές συμφώνησαν.

Ο Ρόπας μέχρι πρότινος άνηκε στον Ακράτητο ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από Πεμπρόκ (Μάλτα), Μανδραϊκό, Βύζα Μεγάρων, Αναγέννηση Άρτας,Ελασσόνα, Άγιο Ιερόθεο, Ιεράετρα, Νέα Ιωνία, Νίκη Βόλου, Ασπρόπυργο, Αίαντα Σαλαμίνας, Θήβα και Προοδευτική.

Μάλιστα, ο ίδιος μετά τη συμφωνία με την ομάδα των βορείων προαστίων δήλωσε τα εξής: "Μετά από συνοπτικές κινήσεις του κ Αλαφούζου κ με ξεκάθαρους τους στόχους της ομάδας πήρα την απόφαση να γίνω μέλος αυτής της όμορφης προσπάθειας!! Υπό την καθοδήγηση του coach Κουτρομανου ελπίζω στα καλύτερα πάντα με υγεία κ στο τέλος της σεζόν με πολλά χαμόγελα"!!!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35