social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιαννόπουλος: Με αξιοπρέπεια και με την ίδια στρατηγική

Γιαννόπουλος: Με αξιοπρέπεια και με την ίδια στρατηγική

Υψηλό βαθμό δυσκολίας παρουσιάζει για τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου το παιχνίδι με τη Διάνα Ηλιούπολης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ, γεγονός που ανέδειξε και ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος σε τοποθέτησή του στο Soccerlive.

Ο νεαρός προπονητής σημείωσε ότι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου και ο τρόπος με τον οποίο επήλθε η ήττα έχουν επηρεάσει την ομάδα του, πρόσθεσε ωστόσο ότι οι ποδοσφαιριστές του είναι μαχητές και θα παλέψουν, με αξιοπρέπεια και με την ίδια στρατηγική, για ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Από το ξεκίνημα της σεζόν θεωρείται ένας πολύ δύσκολος αγώνας αυτός με τη Διάνα, ειδικά στην έδρα της. Μάλιστα, προέρχεται και από καλό αποτέλεσμα, γεγονός που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το παιχνίδι. Από την πλευρά μας, θα έχουμε και κάποιες απουσίες, που θα μας κρατήσουν μακριά από τον σύνηθη σχεδιασμό μας, όμως θα πάμε για κάτι καλό με την αξιοπρέπειά μας και με την ίδια στρατηγική, όπως παίζουμε εκτός έδρας απέναντι σε κάθε καλό αντίπαλο» σημείωσε ο τεχνικός της Θύελλας, για να σημειώσει: «Επειδή κάθε τρίποντο για εμάς είναι σημαντικό, είναι αλήθεια ότι μας έχει επηρεάσει αυτό που έγινε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Η ομάδα μου αγωνιστικά θα έπρεπε να έχει δέκα βαθμούς και δεν τους έχει! Πρέπει να πείθουμε κάθε εβδομάδα νέα παιδιά ότι έχουν πάρει μπρος και πρέπει να συνεχίσουν. Τα παιδιά, όμως, είναι μαχητές και δεν έχουνε να φοβούνται τίποτα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35