social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ανάσα» για τον Αθηναϊκό, 1-0 το Ηράκλειο σε έναν επεισοδιακό αγώνα!

«Ανάσα» για τον Αθηναϊκό, 1-0 το Ηράκλειο σε έναν επεισοδιακό αγώνα!

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι εντός και εκτός του γρασιδιού, ο Αθηναϊκός σημείωσε μια πολύ σημαντική νίκη με 1-0 επί του Ηρακλείου στο Βύρωνα. Πλέον, οι «Λόρδοι» αριθμούν 9 πόντους και βρίσκονται στη μέση του 2ου ομίλου, με την «ΑΕ» να έχει 12, στο -3 από την πρωτοπόρο Νέα Ιωνία.


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ
Οι γηπεδούχοι έκαναν δυναμική εκκίνηση και στα πρώτα 20’ ήταν ανώτεροι. Στο 9’ ο Δούκας βρήκε τον αμαρκάριστο Τραγουστή, όμως ο 18χρονος επιθετικός αστόχησε από το μισό μετρό! Στο 15’ ο Δούκας παραλίγο να σκοράρει με σέντρα-σουτ από τα δεξιά, ενώ στο 19’ ζητήθηκε, εντόνως, πέναλτι για ανατροπή του Φούρλα από τον Ντάλα.

Ο ρέφερι Τσολακίδης σε συνεννόηση με τον βοηθό, Καφρίτσα, υπέδειξαν «θέατρο» παρά τα πολλά παραπονα. Σε γενικές γραμμές, η διαιτητική τριάδα είχε πολλή δουλειά εξαιτίας των αμέτρητων σκληρών μαρκαρισμάτων σε ένα ματς με άγρια μορφή που θύμιζε… ντέρμπι κορυφής ή παραμονής! Μάλιστα, το δεύτερο μέρος άργησε να ξεκινήσει για 25 λεπτά ύστερα από αίτημα του κ. Τσολακίδη για παρουσία αστυνομικής δύναμης. Εν τέλει, επιβεβαιώθηκε δυστυχώς, με τον ίδιο να καλείται να γεμίσει το φύλλο αγώνα.

Στο… αγωνιστικό κομμάτι και μετά το 20’, οι «νερατζούρι» ισορρόπησαν, κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο, όμως δεν βρήκαν εστία σε σουτ των Γκρέμι (32’) και Σταυρογιάννη (39’). Το ημίχρονο δεν είχε σκορ, αλλά στο δεύτερο ήρθε το γκολ, όπως και η ένταση, με τους παίκτες να τα δίνουν όλα για το τρίποντο.

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος αποβλήθηκε στα αποδυτήρια για το πέναλτι που ζήτησε ο Αθηναϊκός στο 19’ και έκατσε πίσω από τα κάγκελα. Από εκεί είδε το 1-0 στο 56’, το οποίο πέτυχε ο Ζάχος με διπλή προσπάθεια έπειτα από φάουλ του Φούρλα. Νωρίτερα και στο 51’, ο Κατσούδας είχε απειλήσει με το κεφάλι, ενώ στο 68’ ο Φούρλας δεν πλάσαρε βγαίνοντας μόνος με τον Ντάλα κι όταν πάσαρε στον Θεοδοσίου ήταν αργά.

Τα δυνατά μαρκαρίσματα συνεχίστηκαν, με το τελευταίο στις καθυστερήσεις πάνω στον Μαυρομματάκη να φέρνει την αποβολή του Γκρέμι με δεύτερη κίτρινη κάρτα, συν μερικές ακόμη σε παίκτες, αλλά και στο τεχνικό δίδυμο του Ηρακλείου. Τελικό 1-0!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσολακίδης Π., Ίσσα Α. - Καφρίτσας Α.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Ρούμπας, Βασίλειου, Μαρίνης, Κατσούδας, Ζάχος, Μαυρομματάκης, Δούκας (67’ Θανόπουλος), Κατσούλας, Φούρλας (88’ Λεβέντης), Μπαλατσούρας (88’ Ταρσαναλής), Τραγουστής (54’ λ.τρ. Θεοδοσίου).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Λ. Ρόπας-Δ. Ζυγούρης): Ντάλας, Μάνδαλος, Καλιακούδας, Παρασκευάς (71’ Μπαφατάκης), Βακερλής, Τουγουντζόγλου, Ράμμος (73’ Γούλας), Χρήστου, Γκρέμι, Ηλιακίδης (53’ Χέλμης), Σταυρογιάννης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35