social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη με ανατροπή για τον Ολυμπιακό Λιοσίων 1-3 τον Ιάσονα

Νίκη με ανατροπή για τον Ολυμπιακό Λιοσίων 1-3 τον Ιάσονα

 Σπυδαίο διπλό για το συγκρότημα του Σάκη Σάσσαλου, που επιβλήθηκε επί του Ιάσονα Ιλίου με 1-3.

Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο πρώτο εικοσάλεπτο, κεφαλαιοποιώντας την υπεροχή τους με το τέρμα του Σπυρίδη στο έβδομο λεπτό, με πλαϊνό σουτ. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν, με τον Γκασβίδη να βλέπει δύο φορές τα σουτ το να καταλήγουν στο δοκάρι του Παλαιολόγου, αρχικά στο 30', αλλά και στο 37'. Το 1-0 παρέμεινε ως τη λήξη του ημιχρόνου, όμως οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν να πιέζουν. Τελικά, δικαιώθηκαν στο πεντηκοστό λεπτό, όπου και ο Γεωργακόπουλος ισοφάρισε με το σουτ του να προέρχεται έπειτα από συνεργασία των συμαπικτών του. Στο 62', ο Τσουκαλάς με πλασέ, έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους που είχαν ακόμη ένα δοκάρι πέντε λεπτά αργότερα με τον Γεωργακόπουλο. Ο ίδιος παίχτης διαμόρφωσε το τελικό 1-3, πλασάροντας τον Παλαιολόγο στο 75'. Έτσι, οι 3 βαθμοί κατέληξαν στην ομάδα του Ολυμπιακού Λιοσίων που έφτασε τους 20 και βρίσκεται στην όγδοη θέση, ενώ ο Ιάσονας μένει προτελευταίος, έχοντας 9 βαθμούς.

ΙΑΣΩΝ (Βαγγέλης Γιαννόπουλος): Παλαιολόγος, Μπάκας, Γλέζος, Λάχας, Τσαναχτσίδης, Λιάπης, Ριζάς, Κώστας (68' Σέχου), Καμαρίτης, Σπυρίδης, Κουμεντάκος (60' Κακαράτζας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ (Σάκης Σάσσαλος): Μυλωνάς, Παπαδόπουλος, Παναγιωτίδης, Γωγιός, Τσουκαλάς, Φραγκόπουλος, Τεννές (65' Πατέλης), Παπαδόπουλος Κ., Μιχάλης (20' λ.τρ. Πουρσανίδης), Γκασβίδης, Γεωργακόπουλος (80' Γεωργόπουλος)


Σχετικά άρθρα

Δεύτερη νίκη για την Θύελλα Αγ. Δημητρίου, 2-1 τον Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη

Τη νίκη ο ΑΟ Μελισσίων, 2-1 τον ΑΟ Ατλαντίς

Τέλος ο Σιάνος από τον ΓΣ Καισαριανής

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35