social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σάσσαλος: Πρέπει όλα να τα βλέπουμε σαν τελικούς!

Σάσσαλος: Πρέπει όλα να τα βλέπουμε σαν τελικούς!

Η πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα το απόγευμα του Σαββάτου (6/11) βελτίωσε τη συγκομιδή και τη θέση του Ηφαίστου στην κατάταξη του 4ου ομίλου στην Α' ΕΠΣΑ.

Ο βαθμός κρισιμότητας, ωστόσο, στα παιχνίδια που ακολουθούν παραμένει υψηλός, όπως τόνισε και ο Σάκης Σάσσαλος στην επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του. «Στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Θέλαμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς! Είχα πει πριν το παιχνίδι στα παιδιά ότι για να κερδίσουμε, έπρεπε να βγούμε με το... μαχαίρι στα δόντια! Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα πρέπει να τα βλέπουμε σαν τελικούς. Είναι ένα μίνι τουρνουά και ήδη έχουμε μείνει πίσω» σχολίασε ο έμπειρος προπονητής, σημειώνοντας σχετικά με το νικηφόρο 3-1 κόντρα στα Μελίσσια: «Δουλέψαμε πάνω σε αγωνιστικό και τακτικό πλάνο για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Τα παιδιά αφομοίωσαν αυτά που κάναμε, διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να πάρουμε τη νίκη που δεν ήταν καθόλου εύκολη».

Τέλος, ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον αντίπαλο: «Τα καταφέραμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που έχει επενδύσει φέτος και που έχει έναν αξιόλογο προπονητή. Ο πρόεδρός τους, τον οποίο γνώρισα, έχει όραμα και ιδέες να πάει ψηλά την ομάδα των Μελισσίων».

 


Σχετικά άρθρα

Ξεκινάει σήμερα ο Άρης Καλαμακίου

Ελεύθερος ο Καβακλής από την Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο ΓΣ Αργυρούπολης-Χάνει... έδαφος ο Άρης Πετρούπολης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35