social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανατροπή νίκης για τα Σούρμενα, 4-2 τον Αθηναϊκό

Ανατροπή νίκης για τα Σούρμενα, 4-2 τον Αθηναϊκό

Τεράστια σημασίας νίκη πανηγύρισαν τα Σούρμενα που αν και βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο από τον Αθηναϊκό με 1-2, εν τέλει επικράτησαν με 4-2 αποδίδοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα στην επανάληψη.

Οι Πόντιοι με τη νίκη αυτή έφτασαν τους 13 βαθμούς και απέχουν 4 βαθμούς από την πρώτη θέση έχοντας σε πολύ καλή ημέρα όλους τους ποδοσφαιριστές τους.

Από την άλλη ο Αθηναϊκός έδειξε ότι αδικείται από τη βαθμολογική θέση που κατέχει αφού ο κ. Κωνσταντόπουλος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. 

Μόλις στο 2' οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν όταν ο Φούρλας βρέθηκε σε πεδίο βολής και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση αφού στο 4' ο Παπαδάκης κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Φαμπίνιο για το 1-1.

Στη συνέχεια το ματς ήταν ισορροπημένο όμως σε μια ανύποπτη φάση οι λόρδοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Δούκα από τον Φαμπίνιο. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Μαυρομματάκης κάνοντας το 1-2.

Στο β' μέρος οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και απώλεσαν ευκαιρία με τον Καμπουρούδη στο 47' αφού η κεφαλιά του έφυγε μόλις άουτ.

Στο 55' ο Αθηναϊκός βρέθηκε κοντά στο 1-3 όμως το σουτ του Φούρλα πέρασε μόλις άουτ, με τους Πόντιους να χάνουν πέναλτι στο 62' αφού η εκτέλεση του Φαμπίνιο κατέληξε στην αγκαλιά του Ρούμπα.

Η ισοφάριση ήρθε στο 67' με τον Ντοκάι με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 70' ο Βουλτσίδης είδε το σουτ που έπιασε να φεύγει άουτ. Στο 75' ο Δουγένης με ωραίο σουτ έκανε το 3-2 δίνοντας το προβάδισμα στα Σούρμενα, με τον Παπαδάκη με πέναλτι στο 83' να γράφει το τελικό 4-2.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπρατζης) Αθανασόπουλος, Καμπουρούδης, Μαχαίρας, Αγγέλης, Αλεξανδράκης, Παπαδάκης, Πετριτάι, Φαμπίνιο (85' Γιαννούλης) Ντοκάι, Μαρινάκης (78' Περμπάσα), Χαπάλογλου (46' Δουγένης).

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Ρούμπας, Βασιλείου (68' Θανόπουλος), Μαρίνης (46' Ταρσαναλής (79' Λεβέντης)), Κατσούδας, Ζάχος, Μαυρομματάκης, Δούκας (46' Βελέντζας), Κατσούλας, Φούρλας, Μπαλατσούρας, Τραγουστής (62' Βουλτσίδης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35