social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τρένο... ο Ολυμπιακός Λιοσίων, πέρασε και από τους Αγιους Αναργυρους

Τρένο... ο Ολυμπιακός Λιοσίων, πέρασε και από τους Αγιους Αναργυρους

Το... τρένο του Ολυμπιακού Λιοσίων δεν σταμάτησε ούτε στους Αγίους Αναργυρους αφού η ιστορική ομάδα επικράτησε με 0-1 της Ένωσης.

Μάλιστα αυτή ήταν η έβδομη συνεχόμενη νίκη για τους ερυθρόλευκους που οδηγούν την κούρσα στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ έχοντας 21 βαθμούς και διαφορά 5 βαθμών από την δεύτερη θέση.

Από την άλλη η Ένωση έμεινε στην 8η θέση με 5 βαθμούς.

Μάλιστα αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για το συγκρότημα του Χρήστου Πιπίνη.

Το τέρμα που έκρινε το ματς σημείωσε ο Νικολάου στο 64' που εκμευταλλεύτηκε το γεγονός ότι η μπάλα βρήκε στο δοκάρι μετά το σουτ του Λένγκα και στην επαναφορά ο πρώτος δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει.

Το ματς είχε καλό ρυθμό με τους Αγιους να πατούν καλύτερα στο α' μέρος και τον Ολυμπιακό Λιοσίων να ισορροπεί στην επανάληψη.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Χρήστος Πιπίνης) Χανιώτης, Βυζανιάρης, Κολοκυθάς (57' Ζαρκαδούλας), Καμβύσης, Γενίδογαν, Χαραλάμπους, Οικονόμου ( 77' Κλωνάρης), Καριατλής, Κατσίβελας, Φωτόπουλος, Ξαγοράρης (70' Αρβανιτάκης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Λάκης Σμυρνής) Σκιαθίτης, Φραγκόπουλος, Λαμπρόπουλος (62' Τσάτσα), Λένγκα Α., Μιχαηλίδης, Γανωτής, Γιαταγιανάκης, Μπιλικαϊδης (77' Ζέρβας), Λένγκα Κ., Τσουκαλάς, Νικολάου (62' Βασιλάκος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35