social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παχατουρίδης: Πολύ καλές συνθήκες για να δουλέψει ένας προπονητής

Παχατουρίδης: Πολύ καλές συνθήκες για να δουλέψει ένας προπονητής

Δεν διήρκεσε πολύ η αναζήτηση του νέου προπονητή στις τάξεις του Καματερού, έπειτα από τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων εικοσιτετραώρων.

Την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο Θοδωρής Παχατουρίδης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εργάστηκε με επιτυχία στον πάγκο του Απόλλωνα Ποντίων Ασπροπύργου, πρωτοστατώντας στη μετατροπή του σε μία πρωταγωνιστική δύναμη για το ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής. Έχει εργαστεί, επίσης, σε Θήβα, Κερατσίνι, Ολυμπιακό Λιοσίων, Ηρακλή Ψαχνών, ΑΟ Μάνης και Ασπρόπυργο, αλλά και στα νεαρά αγωνιστικά κλιμάκια της εθνικής ομάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Καματερού, ο Θ. Παχατουρίδης τόνισε στο Soccerlive: «Είδα πολύ καλές συνθήκες για να δουλέψει ένας προπονητής. Γνώρισα ανθρώπους που ξέρουν από ποδόσφαιρο και που συνθέτουν μία πολύ καλή παρέα. Θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχει θέσει για τη φετινή σεζόν η ομάδα του Καματερού».

Ο 54χρονος προπονητής θα παρακολουθήσει τον αγώνα της Κυριακής (21/11) με τον Άρη Πετρούπολης από την εξέδρα και θα πιάσει δουλειά από Δευτέρα.

 


Σχετικά άρθρα

Νταλαμπίρας: Δημιουργούμε κάτι ξεχωριστό στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο [vid]

Αθηναϊκός-Ατλαντίδα 0-1 [highlights]

Χωρίς νικητή το ντέρμπι του Καλαμάκιου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35