social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Πετάει» το Χαϊδάρι, 2-0 την Θύελλα Αγ. Δημητρίου στο «Τ. Χαραλαμπίδης»

«Πετάει» το Χαϊδάρι, 2-0 την Θύελλα Αγ. Δημητρίου στο «Τ. Χαραλαμπίδης»

Ανώτερο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα το Χαϊδάρι, επικράτησε με 2-0 της Θύελλας Αγίου Δημητρίου στο «Τ. Χαραλαμπίδης» για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ. Με αυτό το τρίποντο «πέταξε» στη 2η θέση με 14 βαθμούς, αφήνοντας στους 11β. και 5ο τον νεανικό αντίπαλό του.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Μόλις στο 10’ ο Ζαχαρίου με κεφαλιά έβαλε επικεφαλής το σύνολο του Ιωάννη Χλωρού ύστερα από σέντρα του Αντωνόπουλου. Δυο λεπτά αργότερα ο Κουμουνδούρος σούταρε λίγο άουτ από τα δοκάρια του Μπακοδήμου και έκτοτε οι γηπεδούχοι επέβαλαν την κυριαρχία τους. Η πιο μεγάλη φάση στο 37’ με τον Χρήστου να παίρνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ζαχαρίου, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Τύρπο και τον διαιτητή Τσατσούλη να έχουν έναν έντονο διάλογο, παρ’ ότι ο παραπονούμενος αρχηγός του «ΑΟΧ» είχε κίτρινη κάρτα, παίζοντας με τη… φωτιά.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε και οι «κυανέρυθροι» βρήκαν δίχτυα στο 67’ χάρη στη συνεργασία των Παληγεώργου-Τσαγιάννη, με τον τελευταίο να σκοράρει. Στο 81’ ο Ζαχαρίου και στο 88’ ο Οτεμπέρης έπεσαν πάνω στον «κέρβερο» Καβακλή που διατήρησε το τελικό 2-0 από σίγουρη παραβίαση σε ανεπανάληπτα τετ α τετ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσατσούλης Ι., Σταυρόγλου Δ. - Αθανασόπουλος Μ.

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Ιωάννης Χλωρός): Μπακοδήμος, Καμπεράι (75’ Γιαννακόπουλος), Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Λαμίν (50’ λ.τρ. Τσαγιάννης), Τύρπος, Αντωνόπουλος, Τσιούλος, Παληγεώργος (75’ Οτεμπέρης), Χρήστου (63’ Αποστολόπουλος), Ζαχαρίου (75’ Τσώνης).

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜ. (Βαγγέλης Γιαννόπουλος): Καβακλής, Πατρίκιος Γ., Δημητρίου, Σουλοβάρι, Παπανδρέου, Λάσκος, Κουμουνδούρος (71’ λ.τρ. Δελαπόρτας), Πετράκης (52’ Αλεξόπουλος), Ηρακλέους-Παλαιολόγος, Πατρίκιος Κ.Ε. (63’ Λιάμπος), Καλλιοντζάκης.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35