social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επίδειξη δύναμης από τον Χολαργό, 1-7 τα Πετράλωνα

Επίδειξη δύναμης από τον Χολαργό, 1-7 τα Πετράλωνα

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση με τα Πετράλωνα ο Χολαργός καθώς επικράτησε με 1-7 κάνοντας επίδειξη δύναμης.

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν εμφανής κάτι που αποτυπώνει και το τελικό αποτέλεσμα.

Το ματς δεν αντέχει σε κριτική αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι.

Με τη νίκη αυτή ο Χολαργός έφτασε τους 15 βαθμούς και στην 2η θέση τη Νέα Ιωνία έχοντας διαφορά 5 πόντους από τον πρωτοπόρο Άτταλο.

Όσον αφορά τα Πετράλωνα δύσκολα θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Στο 9' ο Κωνσταντινίδης έκανε το 0-1, με τον Τσιαντή στο 14' να πετυχαίνει το 0-2. Τα δυο γρήγορα γκολ έδωσαν ψυχολογία στον Χολαργό που στο 21' και 29' ο Σκούμας πήρε το... όπλο του και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4.Στο 54' ο Πάλλης έκανε το 1-4 για τα Πετράλωνα πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής. Στο 56' ήταν η σειρά του Ζαχαρόπουλου να δει το όνομα του να αναγράφεται στον πίνακα των σκόρερ για το 0-5, με τον Μυλωνά στο 74' και 77' να γράφει το τελικό 0-7. 

 

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Θανάσης Παύλοβιτς) Πασβαντής, Μουντράκης (77' Δρυμωνίτης), Πάλλης, Μπούρσαλης, Παρασκευόπουλος, Μαγαλιός, Κουτλής, Λογοθέτης (46' Γκελασβίλι), Χατζηκυριάκος (63' Παναγιωτόπουλος), Φιλιππάτος (63' Βαμβακούσης), Ντανίκας (46' Σαλέμ).

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σπύρος Μόχλας) Μολφέσης, Ντόβας (81' Σταμούλης), Τσάγκαρης, Μηλιώνης, Μιχελής, Τσίρος, Κωνσταντινίδης, Ζαχαρόπουλος (66' Δημητριάδης), Μυλωνάς (81' Στρατάκος), Τσιαντής (81΄Τριάντης), Σκούμας (74' Καρράς)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35