social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πετούσε... φωτιές ο Αθηναϊκός που νίκησε με 3-0 τον ΓΣ Αργυρούπολης

Πετούσε... φωτιές ο Αθηναϊκός που νίκησε με 3-0 τον ΓΣ Αργυρούπολης

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Αθηναϊκός που επικράτησε με 3-0 του ΓΣ Αργυρούπολης για τον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Αυτό το τρίποντο φέρνει την ιστορική ομάδα του Βύρωνα στην 5η θέση με 12 βαθμούς.

Το ματς έγινε στο γήπεδο Γουδί λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στους λόρδους, με το συγκρότημα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου να είναι ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Στο 9' ο Μπαλατσούρας με πλασέ μετά από αδράνεια της αντίπαλης άμυνας έκανε το 1-0, με τον Κατσούλα στο 56' με φάουλ να σημειώνει το 2-0.

Το τελικό 3-0 έκανε ο Μπαλατσούρας με κεφαλιά στο 72', με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι στο 47' σε κεφαλιά του Ντεντόπουλου.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Ρούμπας, Βασιλείου (57' Βελέντζας), Μαρίνης, Κατσούδας, Ζάχος, Μαυρομματάκης, Δούκας, Κατσούλας (76' Σταθόπουλος), Βουλτσίδης (76' Κοντός), Μπαλατσούρας (76' Θανόπουλος), Τραγουστής (57' Κατσαούνος).

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης) Ευαγγελου, Τσάκαλος (84' Κωστόπουλος), Γοργάκης, Γεωργάκας, Ντεντόπουλος (62' Ζυγούρης), Γιαννίκος, Χρήστου, Κορκολής (84' Μπιζίνης), Καραγκιουλές (46' Γκρεβτσίδης), Κοκκινέλης, Λεβέντης.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35