social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με φοβερή ανατροπή το Χαλάνδρι 2-1 την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Με φοβερή ανατροπή το Χαλάνδρι 2-1 την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Ένα εκπληκτικό Χαλάνδρι κατάφερε να πάρει το ντέρμπι αφού επικράτησε με 2-1 της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή στο -4.

Οι πράσινοι υποχρέωσαν την Ελπίδα στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Από την άλλη η ομάδα του Θανάση Βάλσαμου πάλεψε το ματς όμως στάθηκε άτυχη κυρίως στη φάση του 46' όταν ο Νταφόπουλος αστόχησε από το σημείο του πέναλτι για να κάνει το 1-2.

Στο α' μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 3' με τον Αχιλλέα Κατσιπύλη αφού από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Φανουργιάκη.

Στο 5' πάγωσε το Χαλάνδρι αφού ο Μαυρογιάννης με ωραία ατομική ενέργεια σέντραρε από δεξιά και ο επερχόμενος Ρίζος με πλασέ έκανε το 0-1. 

Στο 7' ο Φανουργιάκης έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Σπανού, ενώ στο 17' η κεφαλιά του Αχιλλέα Κατσιούλη έφυγε μόλις άουτ.

Στο 20' το φάουλ του Ρίζου κατέληξε άουτ, ενώ στο 24' ο Γεωργουδάκης έδωσε έτοιμο... γκολ στον Κατσιούλη όμως ο τελευταίος αστόχησε. 

Στο 31' το σουτ του Ρίζου πέρασε άουτ, με το Χαλάνδρι να ισοφαρίζει στο 40' με κεφαλιά του Τζιόλα.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ρίζο. Ο Νταφόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση όμως ο Φάνης Κατσιούλης απέκρουσε. Στο 48' το Χαλάνδρι ζήτησε πέναλτι σε πτώση του Καλιαμπάκα, με τους γηπεδούχους στο 70' να κάνουν το 2-1. Ο Γεωργουδάκης σέντραρε από αριστερά και ο Σπανός με τρομερό πλασέ νίκησε τον Φανουργιάκη για το τελικό 2-1. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 55' ο Φανουργιάκης είχε πει όχι σε σουτ του Σπανού. 

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Νώντας Κουτρομάνος) Κατσιούλης Θ., Φουκούλης, Παυλάκης, Καρδάμης, Τζιόλας, Μουρελάτος, Γεωργουδάκης (74' Ρόππας), Φελέκης, Καλιαμπάκας (87' Ντζαβίδας), Κατσιούλης Α. (80' Αλεξανδράκης), Σπανος (87' Μπουραζάς).

ΕΛΠΙΔΑ (Θανάσης Βάλσαμος) Φανουργιάκης, Κουρέας, Λάνη (85' Πάσχος), Ντέντια (59' λ.τρ. Κοτταρίδης), Δαούτης, Νίκολι, Μαυρογιάννης (73' Φούντας), Νταφόπουλος (85' Τσιρώνης), Ντερτινής, Ρίζος, Παππάς. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35