social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Λύτρωση» με Νομικό στο 90’, 1-0 τον Απόλλωνα και στο -3 η Διάνα!

«Λύτρωση» με Νομικό στο 90’, 1-0 τον Απόλλωνα και στο -3 η Διάνα!

Για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο έσπασαν… καρδιές στο «Ηλιούπολης Β’», όπου η Διάνα επικράτησε με 1-0 του αξιόμαχου Απόλλωνα για την 8η «στροφή» του 4ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

«Λυτρωτής» στις καθυστερήσεις ο Γιάννης Νομικός για ένα τρίποντο αφιερωμένο στους Γιώργο Τσαμόπουλο και Νίκο Κετσετζόγλου που φέρνει την ομάδα τους στο -3 από την Ελπίδα (19π., Χαϊδάρι 14π.) μια εβδομάδα πριν από το ντέρμπι κορυφής στους Αγίους Αναργύρους.

Από την άλλη πλευρά, ο σύλλογος του Χαλανδρίου παρέμεινε «ουραγός» με 4 βαθμούς. Εδειξε ότι αδικείται στη θέση αυτή με βάση την εικόνα του και σίγουρα άξιζε έναν πόντο παρ’ ότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 40’. Μάλιστα, φωνάζουν και για ένα χέρι-πέναλτι του Πανίδη στο 62’, όπως και οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος σε πτώση του Κακού, ο οποίος πήγε για το «ριμπάουντ» σε σουτ του Κετσετζόγλου στο 38’.

Το γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις (90+2’) έπειτα από προσπάθεια του αρχηγού «Κέτσε» και πλασέ του Νομικού από την «καρδιά» της περιοχής, δίνοντας τη λύση όπως στο Ίλιον κόντρα στον Ιάσονα για να ακολουθήσει ένα «ξέσπασμα» στο γήπεδο. «Τραγικές φιγούρες» οι φιλοξενούμενοι που έπεσαν εξουθενωμένοι στο τερέν έχοντας υψώσει πρώτα ένα «τείχος» στα καρέ του εξαιρετικού Καλλιαμπάκου. Επίσης, δοκάρι για τον Φάρο στο 72’ με εκτέλεση φάουλ.

Δυνατή στιγμή στο 40’ με τον Τζάκσον Γιουνγί να δέχεται δυο κίτρινες κάρτες (για επικίνδυνο παιχνίδι στον Ποντικάκο δις) και να αποβάλλεται. Ο Καμερουνέζος ξέσπασε σε λυγμούς διότι η οικογένεια του είχε την ευκαιρία να τον δει μέχρι την πατρίδα του μέσω του live streaming που μεταδόθηκε από το κανάλι της Διάνα στο YouTube και εκείνος αποχώρησε πρόωρα. Μάλιστα, το γήπεδο τον χειροκρότησε ιπποτικά κατά την αποχώρηση του με κλάματα για τα αποδυτήρια. Μια υπέροχη και σπάνια κίνηση που τιμάει και αναδεικνύει τον κόσμο του τοπικού πρωταθλήματος!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κωσταγιάννης Α., Κρασώνης Ν. - Σταυρόπουλος Χ.

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γεώργιος Τσαμόπουλος): Κόρρας, Δάρρας, Ποντικάκος (59’ Πανίδης), Νίκολι, Γιαννουλάκης, Μπαρδάκης (81’ Λεοντίου), Κακός (46’ Αλεξανδράκης), Δωματιώτης (46’ Μπακογιάννης), Κετσετζόγλου, Γκασίδης (46’ Νομικός), Φάρος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Νούσης (90’ λ.τρ. Λυμπερόπουλος), Λελέκας, Αγγελόπουλος, Αγκόλλη, Ζώης (75’ Κανδεράκης), Κοχλιός (75’ Πετρένας), Χαραλάμπους, Μήτρου (63’ Στεργιώτης), Τζάκσον.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35