social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από την έδρα του Παπάγου ο ΑΟ Μελισσίων με σούπερ Κωτσοβό (1-3)

Πέρασε από την έδρα του Παπάγου ο ΑΟ Μελισσίων με σούπερ Κωτσοβό (1-3)

Η δουλειά του Αλέξη Μαντζούνη στα Μελίσσια καρποφωρεί με την ομάδα των βορείων προαστίων να επικρατεί σήμερα του Παπάγου με 1-3 για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου στην Α' ΕΠΣΑ. Οι πράσινοι πήραν το τέταρτο τους τρίποντο και δείχνουν ότι αρχίζουν και βρίσκουν τα... πατήματα τους στην κατηγορία.

Από την άλλη, ο Παπάγος για έκτο συνεχόμενο ματς έμεινε μακριά από τα τρίποντο μετρώντας στα τελευταία ματς 4 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Στο 18' ο Κωτσοβός έκανε το 0-1, με τον Ταλιούρα στο 42' με σουτ να κάνει το 1-1 μετά από πάσα του Κασβίκη. Στο 75' ο Τούντας έκανε το 1-2, με τον Κωτσοβό στις καθυστερήσεις να γράφει το τελικό 1-3 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος) Λάγιος, Καλτσής, Μαλάκης (35' Κασβίκης), Αλεξιάδης, Κούκος, Γιαννόπουλος (65' Μπράτσος), Κοτσώνης, Φατούρος, Ταλιούρας Ι. (80' λ.τρ. Πεταλλωτής), Γωγιός, Κόρδας.

ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Αλέξης Μαντζούνης) Παναγόπουλος, Καραμπίνης (90+4' Μουράντ), Κρητικός (87' Βελλής), Τιμολέων, Χοτζάι, Τούντας, Κωτσοβός (90+4 Κούκουρας), Καλημέρης Π., Μούτσος (73' Γαβάνης), Μαράνος (87' Φάκης Ι.), Παπαχρήστος. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35