social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βενάκης: Σημαντική νίκη, αλλά... μέχρι εκεί!

Βενάκης: Σημαντική νίκη, αλλά... μέχρι εκεί!

Το εντυπωσιακό 5-2 με το οποίο επικράτησε η Αγία Παρασκευή στο Ίλιον απέναντι στον -πρωτοπόρο του 1ου ομίλου- Ολυμπιακού Λιοσίων προκάλεσε την έκπληξη και τον θαυμασμό στην ποδοσφαιρική Αθήνα.

Από την επομένη, κιόλας, του αγώνα ο Σήφης Βενάκης επιχειρεί να χαμηλώσει τους τόνους, διότι η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη για την ομάδα του. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρει στο Soccerlive: «Ήταν μία σημαντική νίκη, αλλά... μέχρι εκεί! Για εμάς δεν αλλάζει κάτι στην πορεία μας. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άγιαξ Ταύρου».

Όσο για την εικόνα του χθεσινού (21/11) αγώνα, ο νεαρός προπονητής της «Σάντα» τόνισε: «Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, το οποίο χάρηκαν οι φίλαθλοι. Ήταν ένα παιχνίδι καθοριστικό και για τις δύο ομάδες, όσον αφορά στην εξέλιξη του πρωταθλήματος. Ξεκίνησε ιδανικά για εμάς, αφού μπήκαμε πιο αποφασιστικά από τον αντίπαλο και προηγηθήκαμε με 2-0. Ωστόσο, στο τέλος του ημιχρόνου δεχθήκαμε ένα γκολ, με αποτέλεσμα να μπει ο αντίπαλος ξανά στο παιχνίδι με αποκορύφωμα το σημείο της ισοφάρισης στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Πλέον το αποτέλεσμα ήταν ανοιχτό, διότι ο αντίπαλος είχε την ψυχολογία, όμως αντιδράσαμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Βρήκαμε το ψυχικό σθένος και φτάσαμε σε αυτή την πολύτιμη νίκη».

 


Σχετικά άρθρα

Μαντζουνης: Έτσι είναι το ποδόσφαιρο... [VID]

Πέρασε από το Καματερό ο Μικρασιατικός και... κάνει καλές γιορτές

«Παράσταση» Διάνας στο Περιστέρι, 1-4 τον Άγιο Ιερόθεο και επιστροφή στις νίκες!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35