social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βλάχος: Ο αγώνας των παικτών μου θα δικαιωθεί

Βλάχος: Ο αγώνας των παικτών μου θα δικαιωθεί

Χωρίς τους Κανδεράκη και Τζάκσον Γιούνι θα παραταχθεί ο Απόλλωνας Χαλανδρίου στο ματς της Κυριακής με τον Ήφαιστο Περιστερίου.
Οι κυανόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες προκειμένου να... ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις, με τον Χρήστο Βλάχο να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Παπαθανάση, Ψάλλα και Παγώνη. Ο ίδιος αναφερόμενος στο ματς τόνισε
Κάθε ματς σε αυτό το σύντομο πρωτάθλημα έχει βαρύνουσα σημασία. Έτσι λοιπόν και αυτό το ματς με αντίπαλο τον Ήφαιστο Περιστεριού δεν διαφέρει. Ο Ήφαιστος πέρα της μεγάλης ιστορίας του, είναι μία ομάδα που έχει αρκετά κάλο υλικό ,και με τον κο. Σασσαλο στο τιμόνι άλλα και την εικόνα την οποία βγάζει δεν πρόκειται να μπει στην διαδικασία του αγώνα της παραμονής στην κατηγορία, παρότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και είμαι σίγουρος γι' αυτό λόγο της εικόνας που βγάζουν. Εμείς τώρα από την πλευρά μας θα προετοιμαστούμε για ακόμα ένα ματς με πίστη στις δυνατότητες μας, με την δίκια μας προσέγγιση να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Θέλω να τονίσω ότι ειδικά τις τελευταίες αγωνιστικές είμαι απολυτά ευχαριστημένος από τους παίχτες μου και την προσπάθεια τους, άλλα είμαι πολύ χαρούμενος ταυτόχρονα για το πως αντιμετωπίζουν μία δύσκολη κατάσταση και ποσό κάλο είναι αυτή τη στιγμή το κλίμα στα αποδυτήρια. Χάρη σε αυτά είμαι αισιόδοξος ότι ο αγώνας των παιχτών μου στο τέλος θα δικαιωθεί. Άλλωστε θα ασπαστώ ένα ρητό που ταιριάζει σε αυτήν την περίπτωση ο επιμένων νίκα".

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35