social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νάστος: Δουλέψαμε πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας

Νάστος: Δουλέψαμε πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας

Η ήττα από τον ουραγό ΑΟ Ιλίου (4-2) κόστισε βαθμούς για την Κηπούπολη, αποτέλεσε όμως όπως είναι λογικό και πλήγμα στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

Την εβδομάδα της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό (27/11) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου, η δουλειά που είχαν ο Ανδρέας Νάστος και οι συνεργάτες του ήταν αρκετή περισσότερη. «Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλη την εβδομάδα και αγωνιστικά, αλλά και στο κομμάτι της ψυχολογίας. Ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να διαχειριστούμε αυτή την ήττα» σχολίασε αρχικά ο προπονητής των κόκκινων και πρόσθεσε: «Απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε αυτή την ήττα, μέσα από μία πολύ καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτελέσμα. Πιστεύω ότι τα παιδιά θα ανταποκριθούν σε αυτό το δύκολο παιχνίδι». Το καλό για το τεχνικό επιτελείο είναι πως είδε το απουσιολόγιο να... αδειάζει, αφού επιστρέφουν από τραυματισμούς οι Χ. Μπίτζας, Θ. Αγγελόπουλος, αλλά και από τρεις αγωνιστικές τιμωρίας ο Κ. Κωνσταντινίδης.

Όσο για την εμφάνιση της ομάδας του στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής, ο έμπειρος τεχνικός ήταν λακωνικός, αλλά και σαφής: «Δεν πήγαμε ποτέ στα Λιόσια. Μόνο οι φίλαθλοί μας πήγαν».

 


Σχετικά άρθρα

Μεγάλο «διπλό» στο Περιστέρι η Δόξα Βύρωνος, 1-0 τον Ιπποκράτη

Νίκη ελπίδας ο Παράδεισος, 1-0 τα Βριλήσσια

Ολυμπιακός Λιοσίων: Επιστροφή στις προπονήσεις, τεστάρεται με Καματερό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35