social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τέλος στο αήττητο της Διάνας Ηλ. και +6 η Ελπίδα Α.Α. με το… αγαπημένο 1-0!

Τέλος στο αήττητο της Διάνας Ηλ. και +6 η Ελπίδα Α.Α. με το… αγαπημένο 1-0!

Το ντέρμπι κορυφής στον 4ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ «βάφτηκε» πράσινο, καθώς η Ελπίδα επικράτησε με 1-0 της Διάνας στους Αγίους Αναργύρους. «Σπάζοντας» ένα μεγάλο αήττητο σερί των Ηλιουπολιτών έφθασε τους 22 πόντους και άφησε εκείνους στους 16β. ως πρωταθλήτρια του πρώτου γύρου!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ρωμανός Ρίζος, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας στο 48’ και σε κενή εστία πλάσαρε για το 1-0, μετατρέποντας σε ασίστ την πάσα του Νταφόπουλου. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν στο 38’ ο Κετσετζόγλου είχε ανοίξει το σκορ από το σημείο του πέναλτι. Ο Κακός κέρδισε την εσχάτη των ποινών από τον Φανουργιάκη, όμως η εκτέλεση του αρχηγού των φιλοξενούμενων σταμάτησε στο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Το «τρίποντο» μπορεί να χαρακτηριστεί «πύρρειο» για το πολύ καλό συγκρότημα του Θανάση Βάλσαμου, καθώς αποχώρησαν ως τραυματίες οι Νίκολι στο 23’ (θλάση), Ρίζος στο 68’ (χτύπημα) και Φανουργιάκης στο φινάλε (αυχένας). Μάλιστα, για ακόμα μια αγωνιστική ο Νίκος Κετσετζόγλου αγκάλιασε αντίπαλό του κατά την αποχώρησή του σε δείγμα συμπαράστασης (23’) κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Δαούτη που έγινε η… σκιά του «Κέτσε» και του «μαέστρου» Ρίζου μέχρι να βγει. Δοκάρι για την Διάνα στο 77’ σε κεφαλιά του Μπακογιάννη και ανεπανάληπτα τετ α τετ για τους Γκασίδη (79’) - Νομικό δις (84’).

Τελικό 1-0 και «πράσινη» αποθέωση!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπαϊρακτάρης Κ., Κολλιάκος Α. - Καραγεώργος Α.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. (Θανάσης Βάλσαμος): Φανουργιάκης, Κουρέας, Λάνη, Δαούτης, Παππάς, Νίκολι (23’ λ.τρ. Παρασκευόπουλος), Δούκας, Νταφόπουλος (86’ Μαυρογιάννης), Ντερτινής, Ρίζος (68’ λ.τρ. Φούντας), Γεωργακόπουλος.

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γεώργιος Τσαμόπουλος): Φουτράκης, Δάρρας, Πανίδης, Μπακογιάννης, Γιαννουλάκης, Νίκολι (52’ Χάλος), Κακός (52’ Λεοντίου - 83’ Κατσίκιας), Μπαρδάκης, Κετσετζόγλου, Δωματιώτης (52’ Γκασίδης), Ποντικάκος (52’ Νομικός).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35