social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Σάντα το ντέρμπι 1-0 τον Άγιαξ Τάυρου-«Βράζουν» με Δημητρακόπουλο οι κόκκινοι

Η Σάντα το ντέρμπι 1-0 τον Άγιαξ Τάυρου-«Βράζουν» με Δημητρακόπουλο οι κόκκινοι

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε ντέρμπι για την Αγία Παρασκευή που επικράτησε με 1-0 του Άγιαξ Ταύρου και αξιοποιησε το διπλό που πήρε την προηγούμενη εβδομάδα στο Ίλιον απέναντι στον Ολυμπιακό Λιοσίων.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Δημητρακόπουλο κάνοντας λόγο για πέναλτι φάντασμα το οποίο ασφαλώς καθόρισε την εξέλιξη του αγώνα.

Μάλιστα σε επικοινωνία που είχαμε με υψηλόβαθμα στελέχη της ομάδας του κέντρου, μας ανέφεραν ότι ο διαιτητής ''φρόντισε'' από τα πρώτα λεπτά να δείξει τις διαθέσεις του, “φορτώνοντας” με κάρτες την ομάδα του Γιάννη Γαζή, με τον έμπειρο προπονητή να αποβάλλεται κιόλας.

Ο Άγιαξ έχει παράπονα από την γενικότερη στάση του κ. Νικολάου και σίγουρα θα πάρει θέση μέσω ανακοίνωσης.

Το τέρμα που έκρινε το ματς πέτυχε στο 82' ο Μπουτσικάρης. ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα παίκτες.

Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Ανδρέας Ηρακλής για διαμαρτυρία, ενώ στις καθυστερήσεις την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Κλεάνθης Στρέφι με δεύτερη κίτρινη.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης) Καταχανάκης, Κόλλιας, Χατζίου, Θηβαίος, Γαλανόπουλος, Σταμούλης (60' Μακρυπίδης), Λαζόπουλος (90+5 Φάρκωνας), Πατερίτσας, Μπόλλης, Μπουτσικάρης, Κραψίτης (83' Καραγιάννης).

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής) Ηρακλής Αλ., Χασιώτης, Στρέφι, Ηρακλής Αν., Μαρούσης, Σέχου (87' Θαναηλάκης), Μαυροβουνιώτης (71' Καββαλάρης), Βλάμμης, Μαυρέλης (90+5 Σωτηρόπουλος), Γκουτσούλας, Γκαρδιακός.


Σχετικά άρθρα

Έναν βαθμό μακριά από την παραμονή η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, 0-0 με την Δόξα Βύρωνος

Έγραψε έπος το Χαϊδάρι, 2-1 τον Μικρασιατικό Αστέρα στην Καισαριανή!

Ανθούπολη: Μανουσέλης, η επιστροφή!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35