social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έσωσε τον βαθμό ο Βύρωνας, 1-1 με τον ανεβασμένο ΑΟ Ιλίου

Έσωσε τον βαθμό ο Βύρωνας, 1-1 με τον ανεβασμένο ΑΟ Ιλίου

Αντιμέτωπος με την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα βρέθηκε ο Βύρωνας, κατάφερε ωστόσο να την αποφύγει στις καθυστερήσεις και να σώσει τον βαθμό στην αναμέτρηση με τον ουραγό, αλλά και ανεβασμένο, ΑΟ Ιλίου!

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν μια... ανάσα από την τρίτη συνεχόμενη νίκη και να μην ικανοποιούνται στο φινάλε από το αποτέλεσμα. Μόλις στο 9ο λεπτό ο μόνιμος σκόρερ του ΑΟ Ιλίου, Ράπτης, έβαλε μπροστά την ομάδα του με σουτ (0-1), όμως στο 91ο λεπτό ο Κυρμάζογλου αξιοποίησε σέντρα που έγινε στην «καρδιά» της άμυνας, πρόλαβε τον Καββαδία και με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-1 στο γήπεδο της Εργάνης.

Γκολ: 91' Κυρμάζογλου με κεφαλιά – 9' Ράπτης με σουτ

Διαιτητές: Στεργιώτης, Γεωργιτσόπουλος-Πρίντζιος

ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Ανδρέας Μηλιάς): Κουβέλης, Κυρμάζογλου, Καραμπάς, Κουμπαρούλης (60' Ασπιώτης), Καλαντζής, Μπαλαφούτης (31' λ.τρ. Αναστασίου), Ζαφείρης, Σβίγγος, Πορτάλιος, Τσαβαλιάς, Χάγιας (80' Καινούργιος)

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Γιώργος Τζώτζης): Καββαδίας, Γκέκας, Μπάμη, Γ. Μανιδάκης, Λαχάς, Καράμπελας, Ε. Μανιδάκης (87' Καραλής), Λουκόπουλος (89' Κιτσώνης), Ράπτης, Αγκαλλίου (90' Παυλίδης), Σκαμάνης (87' Παπαδημητρίου).

 

 


Σχετικά άρθρα

Έναρξη προετοιμασίας και φιλικά στον Ολυμπιακό Λιοσίων

Αποθεώνει τον Ατρόμητο Χαλανδρίου ο Παλλίδης - «Η ομάδα σας είναι κόσμημα»

ΑΟ Περιστερίου: Στο πλευρό του Σάσσαλου ο Μητρούσης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35