social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Από νίκη σε νίκη η Ελπίδα, λύγισε και τον Ήφαιστο (2-1)

Από νίκη σε νίκη η Ελπίδα, λύγισε και τον Ήφαιστο (2-1)

Έχει αρχίσει να δημιουργεί ερωτηματικά η Ελπίδα σχετικά με τη φετινή παρουσία της στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ, αλλά και με το «ταβάνι» των φιλοδοξιών της!

Το απόγευμα του Σαββάτου (4/12) η ομάδα των Αγ. Αναργύρων πήρε άλλη μία νίκη, δεύτερη συνεχόμενη στην έδρα της, καταβάλλοντας με 2-1 τον Ήφαιστο Περιστερίου. Έτσι, ξέφυγε στο +8 από τους διώκτες της στην κορυφή του 4ου ομίλου, έχοντας πάντως έναν αγώνα περισσότερο. Στο 39ο λεπτό ο Γεωργόπουλος άνοιξε το σκορ (1-0), στο 53ο λεπτό ο Νταφόπουλος έγραψε το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με τον Βλαχόπουλο πέντε λεπτά αργότερα για το 2-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Ευαγγέλου, Σταύρογλου-Σαμοΐλης

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. (Θανάσης Βάλσαμος): Φανουργιάκης, Κουρέας (92' Φούντας), Λάνι, Δαούτης, Παππάς, Δούκας, Παρασκευόπουλος, Νταφόπουλος (80' Οτέντζα), Ντεράνης, Ρίζος (90' Μαυρογιάννης), Γεωργακόπουλος.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Σάκης Σάσσαλος): Αλευρής, Βλαχόπουλος, Κωτούλιας, Γάλλιος (9' λ.τρ. Μπαλαρίνης), Πάπι Κουρούμα, Λάππας, Τορτούνι (46' Σπανουδάκης), Λιούκος (86' Μαστροκώστας), Κούστας, Τσοπανάκος, Κιάφα.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35