social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Από έναν βαθμό Αγία Ελεούσα και Σούρμενα

Από έναν βαθμό Αγία Ελεούσα και Σούρμενα

Στις μεσαίες θέσεις της κατάταξης του 2ου ομίλου, αλλά και λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, παρέμειναν η Αγία Ελεούσα και τα Σούρμενα, που δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι παραπάνω από τον βαθμό που προσφέρει το ισόπαλο 1-1, στο οποίο ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Τσαγκάρης «σημάδεψε» το δοκάρι με σέντρα σουτ, όμως στο 37ο λεπτό ο Μασάντο με φάουλ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους (0-1). Η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων ήρθε στο 61ο λεπτό, με τον Μπίκο να πλασάρει εύστοχα για το 1-1. Οι γηπεδούχοι έψαξαν την ολική ανατροπή, αλλά δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Κούλης-Ματσούκας

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Ξυδιάς, Μασμανίδης, Τζώρτζης, Κύβελος, Μπίκος, Α. Μπάκας, Τσαγκάρης (81' Παναγιωτίδης), Πατσατζόγλου, Παναγιωτόπουλος, Κατσικανταής, Π. Μπάκας (52' Γιαννόπουλος)

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπρατζης): Αθανασόπουλος, Αγγελής, Μαρινάκης, Καμπουρούδης, Θ. Οικονόμου, Γιαννούλης, Ντοκάι, Παπαδάκης, Χαπάλογλου, Μασάντο (90' Περμπάσα), Πετριτάι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35