social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαίο βαθμό με δέκα παίκτες η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, 1-1 με την Αγία Παρασκευή

Σπουδαίο βαθμό με δέκα παίκτες η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, 1-1 με την Αγία Παρασκευή

Σε ένα ματς όπου οι δυο ομάδες έδειξαν πολύ καλά στοιχεία Δάφνη Παλαιού Φαλήρου και Αγία Παρασκευή έμειναν στο ισόπαλο 1-1.

Ασφαλώς το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται θετικό κυρίως για την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι η ομάδα του Βαγγέλη Σάπκα έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κοθρά με απευθείας κόκκινη για χτύπημα στον Ζυγοκώστα (28').

Οι δυο ομάδες είχαν τις στιγμές τους με την Αγία Παρασκευή να προηγείται με τον Μπουτσικάρη στο 54', για να φέρθει το ματς στα ίσια ο Φέρτης στο 65'.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με τον Βλασερό, Κωνσταντινίδη και Φέρτη ενώ για την Αγία Παρασκευή καλές στιγμές είχαν οι Κραψίτης, Μπόλλης και Φειδαίος. 

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (Βαγγέλης Σάπκας) Μπότος, Ιωαννίδης (82' Θωμαϊδης), Λυκουρόπουλος, Κοθράς, Χριστόπουλος, Λιοσης, Βλασερός (68' Ποζίδης (70' λ.τρ. Καλαμάτας), Γιαννούλης, Φέρτης, Χοτζάι, Κωνσταντινίδης (68' Ράπτης).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης) Καταχανάκης, Κολλιας, Ζυγοκώστας, Φειδαίος, Χατζίου, Σταμούλης (60' Ψαραδέλης), Λαζόπουλος, Πατερίτσας, Μπολλης, Μπουτσικάρης, Κραψίτης.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35