social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καζαντζής: Νίκη για... καλές γιορτές

Καζαντζής: Νίκη για... καλές γιορτές

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία των Σουρμένων για τον αγώνα που ακολουθεί μεθαύριο, Σάββατο, με αντίπαλο την ΑΕ Ηρακλείου.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείο με τη... νίκη να αποτελεί αυτοσκοπό προκειμένου οι Πόντιοι να κάνουν καλές γιορτές και να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τη θέση τους βαθμολογικά.

Αναφερόμενος στο εν λόγω ματς ο συνεργάτης του Γιάννη Τάπραντζη, Γιώργος Καζαντζής δήλωσε:

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αφού αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που προέρχεται από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Το Ηράκλειο δεν βρίσκεται σε... καλό φεγγάρι αλλά δείχνει ότι προσπαθεί να ανακάμψει. Από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε καλές γιορτές. Πιθανή νίκη θα μας δώσει ώθηση και θα μας κάνει να βλέπουμε το μέλλον πιο αισιόδοξα".

Ερωτηθείς εάν είναι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία, ο κ. Καζαντζής πρόσθεσε

"Σε γενικές γραμμές θα πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι αφού γνωρίζαμε εξ αρχής ότι το πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερο. Περιμέναμε αυτές τις αυξομειώσεις στην απόδοση μας λόγω της ανανέωσης που έγινε στο ρόστερ. Πολλά ματς τα χάσαμε στις λεπτομέρειες όμως η απειρία στοιχίζει".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35