social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φαμπίνιο ο εκτελεστής και Σούρμενα-Ηράκλειο 1-0!

Φαμπίνιο ο εκτελεστής και Σούρμενα-Ηράκλειο 1-0!

Στον… Ζουνίνιο των ερασιτεχνών έχει μετατραπεί ο Φαμπίνιο Μασάντο, ο οποίος για ακόμα μια αγωνιστική σκόραρε με χτύπημα φάουλ, χαρίζοντας τη νίκη 1-0 στα Σούρμενα επί του Ηρακλείου στο Ελληνικό.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ
Η ομάδα του Γιάννη Ταπραντζή ήταν συνολικά ανώτερη από τον αντίπαλο και μετά από 12 αγώνες είναι 4η με 20 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν τα… ρέστα τους στο τελευταίο τέταρτο, όμως δεν ξέφυγαν από την 9η θέση και τους 12 πόντους.

Πολλά τα μαρκαρίσματα και αμέτρητες οι κάρτες του νεαρού διαιτητή Γουρέλη, ο οποίος ήταν δίπλα σε κάθε φάση και θέλησε να διατηρήσει τον πειθαρχικό έλεγχο σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο εξαρχής.

Το «χρυσό τέρμα» ήλθε στο 54’ από τον Βραζιλιάνο επιθετικό που έστησε την μπάλα μέσα στο ημικύκλιο της περιοχής. Το γκολ θα μπορούσε να είχε μπει και στο 43’, αλλά ο Πετριτάι συνελήφθη σε θέση οφσάιντ.

Κομβική η παρουσία του Αθανασόπουλου, φροντίζοντας για το μηδέν στο 23’ απέναντι στον Μάνδαλο και στο 84’ στην «οβίδα» του Τουγουντζόγλου που πήρε πορεία προς το «παραθυράκι» της εστίας. Τελικό 1-0!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γουρέλης Π., Τζανής Σ. - Σαμοΐλης Δ.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Ταπραντζής): Αθανασόπουλος, Αγγέλης, Μαρινάκης, Οικονόμου Θ., Καμπουρούδης, Γιαννούλης, Ντοκάι, Παπαδάκης, Αλεξανδράκης (72’ Χαπάλογλου), Φαμπίνιο, Πετριτάι (72’ λ.τρ. Δουγένης).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Λ. Ρόπας-Δ. Ζυγούρης): Ντάλλας, Μάνδαλος (67’ λ.τρ. Ράμμος), Καλιακούδας, Λιαπίδης Β., Βακερλής, Τουγουντζόγλου, Καρώνης, Χρήστου, Σταυρογιάννης (70’ Αλεξιάς), Τελμάι, Γκρέμι (83’ Γούλας).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35