social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ασταμάτητη η Σάντα, 3-0 την Ανθούπολη και φουλ... για τίτλο!

Ασταμάτητη η Σάντα, 3-0 την Ανθούπολη και φουλ... για τίτλο!

Θρίαμβος για την φοβερή και τρομερή Αγία Παρασκευή που δεν... σταματάει πουθενά και οδηγεί τον κούρσα στο 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ. Τελευταίο θύμα της η Ανθούπολη των... πολλών απουσίων, με τη Σάντα να επικρατεί με 3-0.

Στο 27' ο Λαζόπουλος είχε δοκάρι με σουτ, με τον Κυριαζή στο 35' να μην κάνει καλό κοντρόλ στο τετ α τετ που είχε με τον Καταχανάκη.

Στο 47' με πέναλτι ο Μπουτσικάρης έκανε το 1-0, με τον Γαλανόπουλο στο 60' με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Φάρκωνα να πετυχαίνει το 2-0. Στο 70' ο Κραψίτης έκανε φοβερή ατομική ενέργεια και στην επαναφορά ο Λαζόπουλος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 3-0. Στο 83 η Ανθούπολη έχασε πέναλτι αφού η εκτέλεση του Ρεστζοβ κατέληξε αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια έξω. 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης) Καταχανάκης, Κόλλιας (86' Μήτσης), Χατζίου, Γαλανόπουλος, Φειδαίος (74' Τριανταφυλλίδης), Πατερίτσας, Λαζόπουλος, Μπουτσικάρης, Σταμούλης (81' Καραγιάννης), Κραψίτης (74΄Μπολλης), Φάρκωνας (86' Μακρης) .

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Κουτσογιάννης) Δρίβας, Νεοκλής (46' Δασκαλάκης), Δούκας, Φανός, Μανουσέλης, Ντούπης (75' Τσουρής), Αντωνόπουλος, Ρεστζοβ, Κυριαζής (68' Ξυνογαλάς), Καλογερής, Νικολόπουλος (46' Κωνσταντινίδης). 


Σχετικά άρθρα

Κένταυρος Βριλησσίων: Παρελθόν ο Γκούγκας

Σάσσαλος: «Η κληρωτίδα είχε… κέφια»

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στις 4/9 η κλήρωση των πρωταθλημάτων σε Α και Β ΕΠΣΑ Ι Απονομές στους πρωταθλητές

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35